Sermec27 hatice32-07 benim aclık 93 tokluk 1 saat 196 2. Saat 188 cıkmıştı diyet yaptım doğum yaptım 78 gün önce
hatice32-07 Evren24 nasıl bir diyet uyguluyorsunuz bana doktorum sadece hamur işi ekmek ve meyveyi kes dedi hepsi bu ama canım meyve istiyor Doğuma 50 gün var
Almi4134 hatice32-07 yani ııı azicik bile yesem çıkıyor cunku ac da kalamıyorum ki benim hicjir sekilde ekmek yememem lazim sabah kahvaltıda salatalik domates yiyorum o da yok tutmuyor
Sermec27 Zzozan 22 38 arasında diyet yaptım 38+1 de doğum yaptım oğlum 80 günlük cok sükür bir sıkıntı yok
Zzozan Babtysv bende bir hafta ilerde dedi dikkat et dedi ama şekerden önce de 27. Haftaya kadar öndeydi sorduğumda normal demişti şimdi böyle söyleyince korktum.
Sermec27 fuunda_3 beyaz ekmek makarna meyve tatlı hamur işi patates havuç pirinç vb tüketmedm sebze yemekleri susuz tükettim günlük sadece 1 dilim tam buğday ekmeği tükettim 3 ana öğün 3 ara öğün yaptım az az ve sık sık yedim
fuunda_3 Sermec27 güzel ve düzeldi mi diyetin sonunda bebekten sonra bi rahatsızlık çıkmamıştır insallah