Oykumunannesi keşke plasentta previ deyip üstüne basmasaydin şimdi bunu okuyan bu sorun yaşayan gebeler korkacak benim anlattığım olay yukqrdaki plesanta previydi hiçte okadar korkulacak birşey yaşamadı arkadaşım.
Şöyle düşünün arkadasalr hiç bir sqglik sorununuz olmasına gerek yok herşey yolunda giderken birden bir komplikasyon da olabilir bu sorun yqsamadiniz doğumdan sonra yasamayacaginiz yada sorunlu gebelik geçirdiniz sorunlu bitecek durumu yok.
İlk hamileligimi 41+1 de yaptım ben hiç bir sikintim yoktu şeker tansuyon asi bişi bildiğiniz prensesler gibi mide bulantısı hiç birşey yoktu
Sonuç doguramadim 20 saat suni sancı çektim suyumu nişanı mi Dr getirdi olmadı 20 saattin sonunda hazırlan 1 saat sonra dogumhanedesin dediler ama ben 9 cm açıkla sezeryan oldum çünkü benim ve bebeğimin kalp atışları yükseldi kakasını yapmıştı bebeğim stresten ve kafasını yukarı cikardi. Eğer Dr fark etmeseydi o doğumda banada birşey olabilir ki bebeğimin kalbinde sorun olurdu tam zamanında almışız dedi. Yani önemli olan herkesin bünyesinin yaşadığı sorunu nasıl kaldirdigidir. Dr güvenin doğumda size yardım edecek tek kişi o