Elif0712 Ederen aman oyle aklima geldi ama oyle degilmi hurafe bunlar mesela bnm seftali alerjim var asla yoyemiyorum ama kizim masallah maymun gbi dogdu omzunda bilw tuy vardi
Almi4134 Ederen onu bilemem kuzum ama bunları gprdum sahit de oldum hatta bir tanesini üzerimde taşıyorum:)
Rabis_nt Ederen bende annemden öğrenmiştim yeğenlerime hep öyle yaptılar anne sütü ayva tüylerini döküyormuş ama sürekli yapın bir iki defa da dökülmüyor
Eylul2797_ Ederen canım annemle teyze beraber hamileymiş annem hep muz yermis teyzem seftali bebekleri olmus teyzemin bebegi baya cok kıllıymıs ablam tertemiz miz hic kıl tüy yokmua tabi onlamı alakalı bilmiyom
PrensesFiona Ederen kızım olcak inşallah ve o meyveyi her gün yiyorum. Yediğin içtiğinle bi ilgisi olduğunu düşünüyorum genetik bi durum bu. Anne baba nasılsa çocuk birine çekicek.
Seminay Ederen cok saçma öyle sey olurmu ya yediğimiz herseyin özelliğini alsa bebekler insanla yiyecek karısımı yaratıklar gezerdi ortada 😂
esra572 H_myra1 seftalinin haberi varmi acaba bundan😂 ben böyle şeylere çok gülüyorum ya anlamsiz biraz tıbba inanalım değilmi her geçen gün geliselim 😁