Rabis_nt Ederen anne sütünü sürün yüzüne kıllı olan bölgelerine anne sütü o minik ayva tüyü kolları döker 👍🏻
Kuzeymom Ederen erkek diyorlar %80 ama net demediler herhalde erkektir yarın gidicem bakalım 🙈 erkekse sıkıntı yokta kızsa birde tüylü olursa anasına çekmiş derler baba tarafı temiz o yönden 😂😂😂
sumeyraballl Ederen kuzum tüysüzünü yiye bilirsn bnm annem de onu çok yeme diyor ben tüysüzünü çok tüketiyorm
Elif0712 Ederen seftali yiyince tuylu olan bebek kavun yiyincede cekirdekli olur teoriye göre 🤷🏼♀️🤯 beyin yakan bilgiler inanmayin bunlara
Elif0712 Ederen aman oyle aklima geldi ama oyle degilmi hurafe bunlar mesela bnm seftali alerjim var asla yoyemiyorum ama kizim masallah maymun gbi dogdu omzunda bilw tuy vardi
Rabis_nt Ederen bende annemden öğrenmiştim yeğenlerime hep öyle yaptılar anne sütü ayva tüylerini döküyormuş ama sürekli yapın bir iki defa da dökülmüyor
H_myra1 esra572 ayy ne güldüm ya 😂 onu yeme kıllı olur bunu yeme leke yapar türbe ziyareti yapma şöyle olur yani can taşıyoruz biz tamam cok kıymet li ama hamile oluncada ultra bi güçmü çekiyoruz kendimize anlamadım
esra572 H_myra1 seftalinin haberi varmi acaba bundan😂 ben böyle şeylere çok gülüyorum ya anlamsiz biraz tıbba inanalım değilmi her geçen gün geliselim 😁
Ederen Almi4134 bende lekeye inandim bak ama surme olayi degik kizimda biseyin tursusuna aserim bulamadik haftalarca bacaginda leke var ina benzer
Almi4134 Ederen onu bilemem kuzum ama bunları gprdum sahit de oldum hatta bir tanesini üzerimde taşıyorum:)
Kerem_mom Bunu okurken şeftali yemem peki 🤣🤣 Ve her gün nerdeyse 2 tane yiyorum , yediğim için de habire kabızım 🤣 asla vazgeçmiyorum