minimicki Ela532 yazacağım inşallah hemen Allah razı olsun sağlıkla çıkalım bi rabbim sırada benim içinde sizlerede nasip etsin sıralı hayırlı doğum♥️ 😍😍
minimicki Esan ay Allahım hepimize sıralı doğum nasip etsin sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😍 Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏼
matildaaa Canım Allah yardımcın olsun en sağlıklı nasılsa sen nasıl istiyorsan öyle gelişir inş 🙏 Bizler için de dua et. Bir avazda kurtarırız hepimiz inş
goldenarrow minimicki heycanla bekliyorum yazmanızı nasılsınız acaba şu an kaç saat oldu bebeğiniz nasıl neler hissediyosunuz ağrınız var mı
minimicki goldenarrow daha yeni kendime geliyorum dikişlerimde biraz sıkıntı oluştu hala devam ediyor ama bebeğim iyi yazacağım ayaklanınca inşallah Allah razı olsun
goldenarrow minimicki bende 14 eylülde spinal sezeryan oldum. Şu an 10 gün oldu. İlk günlerde benimde dikişlerimde yanma oluyordu fakat zamanla geçti. Ani bi hareket yapınca vs yanma oluyor artık. İnşallah sizde tez zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.