minimicki Uyuyamadım heyecandan 10 da sezeryan olacağım çok korkuyorum bana da dua edin herkes duamda olacak benimde buraya uzun uzun yazmama az kaldı cennet anneliğinden nasipse bu dünyadada anne olmama az kaldı inşallah çok güçlü kalacağım söz
mco minimicki Bebeğine kavuşmana az kaldı desene mutluluktan havalara uçman lazım sezeryan dediğin yarım saatlik bi olay sonrasını düşün ve mutlu ol bence 🥳
Bebek9 minimicki Dua eder dua beklerim. Hayırlısıyla yavrunu kucagina almayı nasip etsin Rabbim. Darısıda bize olur insallah🤲
msahin minimicki allah yardımcın olsun canım bebeğe ve sana sağlıklı bir doğum diliyorum ☺️ Doğumdan sonraya odaklan sezaryeni düşünme 🤗
minimicki mco hadi inşallah çok sağolun içim ısınıyor bunu düşününce 😍 rabbim yardımcınız olsun sizinde 🤲🏼
minimicki Deletedmom93428 hemen geleceğim inşallah 😍 Allah razı olsun sizede su gibi aksın gelsin güzel günler 🤲🏼
minimicki Bebek9 Allah razı olsun inşallah yarım kalmış annelere, bekleyen annelere , anne olmak isteyen herkese ve size bütün dualarım her şey çok güzel olacak inşallah 🤲🏼♥️
minimicki msahin şu an mesajları okuyunca daha rahatladım çok güçlü kalacağım görün bakın peşimdende zamanında siz gelirsin inşallah sağ salim hayırlısıyla ♥️
Betfer minimicki erken doğum riskim var rabbim inşallah bana zamanında nasip eder . Meğerse herşeyi göze alırmışım yeter ki bebeğim sağlıklı olsun
minimicki Betfer Allahım herkese sıralı doğum nasip etsin vaktinde sağlık sıhhatle ve size. sakin kalın derin bir nefes alın korkmayın Allah var Allah yar ♥️
minimicki Yagmurbozkurt insallah çok güzel yazılar nasip olur burada mutluluğumu paylaşırım sizde hemen peşime geleceksiniz sağ salim Allah’ın izniyle ♥️
Nisanur98 minimicki korkmana hiç gerek yok canım ben anestezi teknikeriyiiim her şey çok güzel olucak yavruna kavusacaksınn seni ameliyathanede karsılayacak muhtesem bi ekip oldugundan eminim :)
Ela532 Canım benim Rabbım sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah ağrın sizin en minimum derecede olur bak hurda çoğu insan yazıyor ediyor hersey yolunda gidecek Allahin izniyle bizlere de yaz olurmu çıkınca 🌸
minimicki Ela532 yazacağım inşallah hemen Allah razı olsun sağlıkla çıkalım bi rabbim sırada benim içinde sizlerede nasip etsin sıralı hayırlı doğum♥️ 😍😍
Esan minimicki allah saglikla kucaklamani nasip etsin yavrunu 🙏 bende yarin 8.30 da hastende olacagim sezaryen icin insallah 💗 mutlu gun geldi sonunda 🥰
minimicki Esan ay Allahım hepimize sıralı doğum nasip etsin sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😍 Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏼