Alya33 seym4 ama hiç ilaç içme canım acile git sana hemen kusma bulantı serumu takarlar bol bol uzan yokmu annen sana bakacak biri canım
Alya33 seym4 ben maf olmuştum kimse bana gelip bakmadı Bi annem geldi başkada kimsenin hayrı yok eşim de yazık başımda bekledi oda üzüldü Bn ölü gibiydim galiba senin de kızın olacak nane limon iç biraz iyi gelir
seym4 Alya33 😞 benimkide üzülüyo hâlime, doktora gidelim mi diyip duruyo bende randevuma az kaldı boşver diyorum nane limonu deniycem teşekkürler
seym4 Alya33 bulantı kesici serum mu veriyolar ? Zaten suya tiksintim yok vücut çok istiyo eskiden olsa içmezdim bu kadar
Alya33 seym4 bende şimdi gidecem hastaneye iyi değilim vallaha bende istifra ettim Bi serum taktıracam
seym4 Alya33 aynen çok su içmeme rağmen çok kuruyo sanki çöldeymişim gibi ağzımın içindide metalik değişik bi tat oluyo
Alya33 seym4 kan ilacı içiyor san olur folik asit çok önemli bu ikisini kullan doktor a önce sor ama bebek bütün herseyini alacak çünkü vitamin lazım omga 3 balık hapı var folik asitli ondan söyle doktor yazsın
Alya33 seym4 rica ederim canım yemek ye bebek gelişimi için bak yemezsen Allah korusun gelişmez bak çok yeni çünkü