Busra333 BlueMoon hiçbir belirti yok ben de doğum ile ilgili ya 🥺 sadece 3 aydık vajinal agrım oluyor o da zaten 3 aydır devam ediyor neredeyse sizin var mı
BlueMoon Busra333 bnde var ya adet sancisi gibi geliyordu son 1 haftada ama duzenli değildi bel ağrısı kasık, ama duzenli olsa zaten doğum başlardı ama cuma çatı muanesinden sonra o gün baya sancim geldi haftasonu tık yok yarın gene kontrol var bakalim artık
Dcle0021 Busra_gunyuzlu benim sütüm gelmeye başladı hatta sutyenim ıslanıyor sabahları ağrı desen de aynısı bende de var bacım uykusuzluk başladı bide bakalım minnoslar gelsin de hayırlısıyla acısını cıkartırız onlardan popolarini ısıra ısıra 🤣
beyza1234 Busra333 ayy çok kolay bişey varya hiççç korkmayın bende postlarda soruyordum sürekli 5 saniye sürüyor yok elini soktu yok kolunu soktu öyle bişey yok zaten çatala geçiyorsunuz doktorum baslamadan dediki acısız ama sevimsiz bi işlem :) parmagına jeli sıkıyor eldiven üstüne vajinaya sokup 2-3 saniye gerdiriyo sıfır acı rahat olun
Busra333 beyza1234 ay iyi gerçekten çok saolun çok sevindim 2 gün sonra yapacakmış bana da doktor. Acaba çok derine götürülüyor mu elini? Yani eşim perine masajı yapıyor iki parmağının sonuna kadar sokup dairesel hareketler çiziyor onun gibi mi yoksa çok daha derin mi
beyza1234 Busra333 yok yahu okadar işte en fazla elini degıl parmagını sokuyor zaten nekadar ileri gidebilir hiç zorlanmazsınız perine masajı gibi bişi