BlueMoon mutlugebeee vee geçiyor ya bi şekilde saglikli olunca harekertlerinizi cok kısıtlamadıkça kolay geçiyor
1fatosss BlueMoon programa göre 230 gün var daha kalp atışını bile duymadk geçer mı bugünler diye düşünüyorum 😔
-Selma- Bugun son 59olduk kontrolden gelince 49olcak diyorum zaman nasil geciyor 😍😍😍artik dogsun minigim 😘🤰
slnacar BlueMoon Allah çok güzel doğumlar nasip etsin oda uçup gitsin bebişinizle çok güzel anlar yaşayın 💖 bitmez demezmiyiz hiç 12+2 ikiziz ama ne karnım çıktı ne zaman geçiyor sürekli paranoyak , sanki o son 9 lar bize hiç gelmicek gibi 😅
BlueMoon slnacar amin inşallah 🤗 hadi ya maşallah ikiz gebelik zor bakımı daha zor ama her zorlukta vardır elbet bi kolaylık 💖 Rabbim yardımcınız olsun inşallah
Birkuzucukbeklerken BlueMoon bir hafta önce iki üç gün çektim ama son bir haftadır tık yok canım sende
Birkuzucukbeklerken BlueMoon haftaya bizde başlarız doğuramıyorum totemine böyle gidersek 😂😂😂 çarşamba günü çatı muayenesi oldum bırak açılmayı rahim ağzında yumuşama bile yok 🙄🙄🙄
slnacar BlueMoon doğru söylüyorsunuz , amin inşallah insan sonrasını düşünemiyor inşallah sağlıklı olsunlar da ☺️
Nrokc BlueMoon günler geçmek bilmiyordu ilk zamanlar ne zaman bende doğuramıyorum diye totemler yapıcam diyordum kiii bu gece 00:00 itibariyle 38. Haftamıza merhaba diyeceğiz 🥰 Benimki cinsiyeti öğrendikten sonra çok hızlı ilerledi gibi bana öyle geliyor 💁🏼♀️
BlueMoon Birkuzucukbeklerken bnm varya cuma oldu 3 kez yapti bi gun de hâlâ kanamam oluyor artık iyice toprak r3ngi oldu görünümü