Sarellem Sultann1603 karatay diyeti yaptım canım çok güzel kilo verdiriyor. Evde de pilates hareketleri yapmıstım 14 kilo kadar kilo vermiştim. Tabi emzirme faktörü yoktu 😅
Sultann1603 Kayla he yok benm onlarda bisy ckmadi ama hani şeker yüklemesi yapiyolar ya onu demek istedim
TinkyWinky eliffkrts dengeli beslendim, spor yaptım, gluten ve laktoz alerjim çıktı.. sonuç 23+3 üz 12 kilo almışım 46 kg ile hamile kalmıştım.. benimde psikolojim bozuldu aynaya bakmıyorum.. hayatımda en çok 47 kg olmuştum..
Sude-96 Sultann1603 169 boyum 58 kg ile hamile kaldım 63 kg yim 19. Haftaya kadar 1 kilo almıştım sadece 24+4 5 kg oldu toplam 😂 valla bilemiyorum az mı çok mu ama vücut olarak çok almış gibi gözükmüyorum allahtan aynı gibiyim
Sude-96 Sultann1603 bu arada düşününce aynı gibiyiz hemen hemen bende bi anda almışım bence sende 12 13 kg ile bitiririz
Sultann1603 Sude-96 inşallah o kadarla biter ya oda doğumda gider heralde bebekti suydu derken kalmaz😃
Sude-96 Sultann1603 gider giderr verilir birazda azimliysen gider ben kolay veriyorum mesela kiloyu önümüzdeki yaza fit gireriz 😂😂
Sultann1603 Sude-96 benim karnım yayıldı byle top gbi durmuyo aslnda kalçamdan flan kilo almadm ama göbeğim yastık gbi oldu😂
Sultann1603 Sude-96 zaten hemen kilo alıp verebilen biriyim biraz yemiyim hemen farkeder yani bakalm aralık gelsin bi doguraymda😃
Taze1anne Sultann1603 bende 6.aya girerken bir anda kilo aldım, şu ana kadar her şey çok normaldi 🥴 belli ki bunlar daha başlangıç. Dikkatli ve yeteri kadar beslenmekte fayda var artık. Ben şu andan değil de sonrasından korkuyorum alınan kilolar nasıl geri veriliyor bir anda, o zayıf kadınlar nasıl hiç çocuk doğurmamış gibi oluyor ben ondan istiyorum 🤷🏼♀️
Sultann1603 Taze1anne zaten herkes 6 7 ayda basliyo kilo alımı diyodu ama ben gene kendimi motive ediyodm 5 aya kadr 1 kilo aldm diye😃
Sude-96 Sultann1603 gider o zaman bide bi anda alınmasının bi sebebi vardır bence haftAna göre çok iyi kilon bende önümüzdeki 1 ay 1 kilo alırsam senin gibi olcam işte 😂
Taze1anne Sultann1603 bana kimse öyle bir bilgi vermedi verselerdi almazdım fazladan bu 5 kiloyu 😀 6.aya kadar bende 1 kilo arasında gittim geldim valla bir gram almamıştım. Bebeğe süte falan gidiyordur bu kilolar diye motive ediyorum bende kendimi 😬
Sultann1603 Taze1anne inşallah doğunca gider kilolar benri suydu bilmem neydi bence kalmaz birazda gayret edersek tabi eskiye donebilriz😃
Selence88 Serifeberay bunları düşünüp kendinizi üzmeyn lütfen,doğuma az kalmış zaten ,bi yakınım 27 kilo amştı ilk gebelğnde sonra hepsini geri verdi ,kilo bu alınır verilir dert etmeyin,sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz inşaşşah🌸🤲🏻
Serifeberay Selence88 evet etrafta böyle yorumlar duyunca çok mutlu oluyorum tabiki en önemlisi bebeğimi sağlıcakla kucağıma almak 🙏 teşekkür ederim 🌸