Busramazan09 Merve2Asel ben görmedim hiç görsem inan ki gelmezdim. Kendi annemde uzak yani kendi annem olsa gene kayınvalidem de annem gibi ama ben daha duygusal olmam gerekiyorken o öylr olunca bünyem şaştı
Merve2Asel Busramazan09 Allah yardımcın olsun canım bebiş iyi olsun insallah çıkarsın özelde yaparsın doğumu saglıkla kucağına al
Busramazan09 Aysenurctn32 eşim özele götürücm zaten diyor umarım yarın cıkarım surdan başka bişi istemiyorum
Busramazan09 zeynepin_annesiiii yapıyorlar celestone dün ve briaz önce yaptılar yine serum vs yapıyorlar da ben övdükleri kadar iyi bulmadım kadın doğum katıyla doğum katı aynımı bilemem ama burdaki hemşirelerin çogu kendim sağlık sektöründe olduğum halde saygımdan terslemiyorum ama hak etmelerine az kaldı cidden
zeynepin_annesiiii Busramazan09 anladım canım memnun değilsen hastaneyi değiştir Allah yardımcın olsun
Busramazan09 253626 eşim aradı görüştü medicabil ilr zaten bi arkadaşımız 20 gün önce orda doğum yaptı harun beyde. Arkadaşım eşim her anımda yanımdaydı odada ben eşim kayınvalidem vardık dedi sancı çekerken bile yanımdaydı doğumhaneye kadar dedi
Aysenurctn32 Merve2Asel Ki odada başka bir kadın vardı düşük yapıyordu ona ilaç yapılacağında dışarı çıkıyordu sadece eşim. Sonra rahatsız olunca gidip özel odaya almalarını istedim. Biraz uğraştırdılar 2-3 kere söyledik ama sonunda özel odada kaldık eşimle
Busramazan09 Aysenurctn32 Aysenurctn32 biraz önce cıktık cok şükür dogum engellenmiş açıklık yokmuş kanala girmemiş sadece 2-3 hafta boyunca artık iş miş yok 35-36 kadar olsunda sonrası normal dedi doktor
Aysenurctn32 Kbrsnr28 Isparta şehir hastanesindeydim ama doğum için gitmedim aşırı kusmadan bebek gelişemediği için yattım. Doğum için gittiğimde işler değişir mi bilmiyorum
Saripapatyam1 Busramazan09 beni de yüksek tansiyon için yatiricaklardi kızım eşim dışarda kaldı alamayız dediler o yüzden imza atıp çıktım özele gittim kızımda eşimde yanımdaydı ayrıca da ölçüleri kadar yüksek çıkmadı tansiyonum hiç sevemedim devlet hastanesini. Sizde imza atıp çıkabilirsiniz