Aysezey Esra_baki ayyyy maşallah çok sevindm. Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyide nasip etsin. Darısı burdaki herkesn başına 🤭😄 Nasıl hissediyosun peki iyimsiiiin 😊😍
Morningstar Esra_baki ya nasıl orda doğum yapmak hangi doktora gidiyordun özel muayene olarak mı gidiyordun? Bu arada gözün aydın ❤👼
ozlmozl Esra_baki merhaba gözünüz aydın hayırlı olsun bende 15. haftamdayim Selçuk tıpta takiplerimi yaptırıyorum memnun kaldınız mı bütün süreçten iyi ilgileniyorlar mı doğum ve doğum sonrasında
Lenamiran prensesimveannesi Aaaaaa çocukluğum orada geçti annemler hala orada acaba sizi tanıyor olabilirmiyim
makbulekckdmr prensesimveannesi evet sen benden biraz daha uzaksın hastaneye bize arabayla 15 dk felan sürüyor ☺️
prensesimveannesi makbulekckdmr doğum şeklin bellimi canım normal mi sezeryanmı ben aşırı korkuyorum yaa 😂😂
makbulekckdmr prensesimveannesi ya doktora ben gecen hafta sordum doğum şeklimiz ne diye bana güldü şu an normal Sezeryan gibi bi durum olsa önce söyleriz dedi 😂 Son an ne olur bilmiyorum ama normal dedi sen sordun mu
prensesimveannesi makbulekckdmr bende daha erken diye soramadım valla 😂 neyse sormayım bari son an nasıl gelirse artık bebişler 😂