Aysezey Zeytin20 bu arada.istersenz sizde ekleyn Instagram dan. Toplaşıp tanışmayı düşündük. Katılmak istersenizzz 😊 ayse.zyr
Aysezey Esra3890 Çok iyi indirimi varmışş 😊 sağlıkla gelsin yavrunuz inşallah. Sizde eklemek istersenz Instagram adresim ayse.zyr 🌼😊 burdaki annelerde toplanıcaz inşallah
Aysezey Nimet16 Eveeet sizi tanıyorum. Burdannkonşmştul yine.sanırm Diyarbakır dan gelmiştinz bizde ordan tayin geldk baya burdayız nasipse. Kaç haftalık oldunuzzz. 😍😊
Esra3890 Aysezey olur tabiki yorumlarda gördüm sizdemi Diyarbakır’dan geldiniz bizde Diyarbakır’dan geldik karatayda oturuyoruz bizde
Nimet16 Aysezey aldık canım selçuklu yazırda çok ünlü bir unlu mamülleri var buranın ebrar diye bende yeni öğrendim:) onun olduğu apartmandan aldık valla 17 gün zor oldu bizim için polis evi konaklama vs ama zar zor ev bulduk hani
Aysezey Nimet16 çok zor bi süreçti.bizim içinde öyle oldu. Dün gezdk biraz selçukluyu hayat orda gerçekten de 😊🙊 çok iyi yapmşsnz ev işini hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla oturun
Aysezey Elifinannesi11 yok mesaj gelmedi. Siyah Beyaz bi fotoğraf var profilimde doğru kişiye attınız dimi 🙊😍
Eflin11 Aysezey merhaba bende büyükkovanağzı da oturuyorum şehir hastanesine gidiyorum hala 31 haftalık hamileyim hala gönlüme göre bi doktor bulamadım hangsine denk gelirse e ona gidyröim
Aysezey Eflin11 bende öyle olcam sanırm hala bi tane bulamadım umarım iyi insanlarla karşılaşıroz sağlıkla atlatırız. Az kalmş sizinde maşallah 😊😍 cinsiyeti ne
Nimet16 Aysezey m 1 avm ile yakın olmam iyi oldu beklerim canımm birgün daha birkere dışarı çıkmadım bile😅