Busra_korkmazz Aysezey bence bi an once gidin, medicanada rengin hanim cok meshur, nil hanimada ben daha once gitmistm.. medicana cok uzak deil konumunuza aslinda siz bilirsnz yine:) e ozaman cinsiyet bilmiosnz siz daha 24 haftaya kadar nasil sabrettiniz ?
Aysezey Busra_korkmazz eşim çok uzak diyip durunca sürekli 😄😄 bende ondan etkileniyorm heralde 🙊 öğrendim cinsiyetnii.dayanamadm bi doktora gitmştm taşınırken 🤭 erkek olcak nasipse
AlEs Halenur-42 hayırlı olsun güle güle sağlıkla büyütün inşaAllah evladınızı :) bende şehir hastanesine gidiyorum doğumunuz nasıl oldu hastane, hemşireler falan nasıldı memnun kaldınız mı? Biraz anlatırsanız sevinirim ;)
42500 Zekzek12 özel Büyükşehir hastanesinde Hacer yavşana gidiyorum canım ben çok memnunum tavsiye ederim ☺️
Halenur-42 Aysezey Rabbim bir avazda kurtarsın sizleri de 😍 Melike geyik bayman’a gittim canım çok memnun kaldım
Gulsen4224 Zhra4242 yaa güzel bir yer seviyorum yazır tarafına gelin geldim ama orası bi başkaydı 😍😅Ahmet Özcan’ı biliyormuşum🙈
Sareka Aysezey biraz geç oldu gibi ama yazayım :) ben de Bursa’dan geldim Selçuk mezunuyum evlenince kaldım Konya’da :) Hâlâ alıştığım söylenemez tabii 🙃 Doktor için Farabi Hastanesinde Refika Selimoğlunu önerecektim :) Ben doğum yaptım kızım 8 aylık olacak :)
Aysezey Sareka merhaba öncelkle Allah bağışlasın. Geçmiş atlatmşsnz ne güzel darısı hepimizn başına 🙂 farabi hastanesnde en iyi doktorlar var onu öğrendm ama bana o kadar çok uzakki. Acil bişey olsa bi saat yol gitmek zorunda kalıcamm. Bursa çok güzel şehir yaşadım orda uzn süre. Belki ordan sonra alışammışsnzdr Konya ya 🤭