AdenDenizinAnnesi Aysezey eşim tedavi olmaya karar verdi duanızı eksik etmeyin lütfen şans verdik bakalım .
Aysezey AdenDenizinAnnesi çok sevindim. Umarım her şey yoluna girer. Hayırlı haberleri verin bizede. 🤲🏻
AdenDenizinAnnesi Ezgice0 Eşim tedavi olmayı kabul etti evliliğimize şans verdik dua edin 🙏güzel dilekleriniz için çok teşekkürederim 🥰
Ezgice0 AdenDenizinAnnesi Ayy çok sevindim hadi bakalım hayırlısıyla güzel sonuçlar alın minik masum bebeğinizin hatrına Rabbim yüzünüzü hep güldürsün İnşaAllah 🥰🌸
Aysezey Busra_korkmazz 24 bitmek üzere.. hastaneler çok uzak yeni taşındık hala alışamadm hiç bi yere. Hangi doktora gideceğimi hâlâ bilmiyorum.çok karsrsızım aslında.mehmet bardakçı denildi farabi bize 45 dk uzaklıkta. Nil okura bide rengin hanıma randevu alamadım bi türlü. Başaranlar pahalı geldi. Öyle kaldı 😄 rastgele bi hastaneye giricem gibi duruyo 😊
Busra_korkmazz Aysezey bence bi an once gidin, medicanada rengin hanim cok meshur, nil hanimada ben daha once gitmistm.. medicana cok uzak deil konumunuza aslinda siz bilirsnz yine:) e ozaman cinsiyet bilmiosnz siz daha 24 haftaya kadar nasil sabrettiniz ?
Morningstar Esra_baki ya nasıl orda doğum yapmak hangi doktora gidiyordun özel muayene olarak mı gidiyordun? Bu arada gözün aydın ❤👼
Esra_baki Morningstar teşekkür ederim yok normal polikilinige gidiyordum 3.5 saat sürdü doğumum. İkinci kızım oldu. Ağrıları nst de karşılamak ve o anda elle yapılan muayeneler öldürdü beni. Hastaneyi birbirine kattım beni gören bebek içime geri kaçtı diyordu. Bir daha dogursam tercih etmem.
Morningstar Aysezey Hoş geldin güzel konyaya 😊 bende burada okudum sonra evlendim aslen buralı değilim ama konya güzel şehirdir büyük şehir ama sakin şehirdir ama siz biraz şehrin ters noktasından ev bulmuşsunuz belki eşinizin iş yerine yakındır tabi orası ayrı bi konu ama oralarda güzel sadece bazı şeylere uzak iste ama konyanin her yeri her yerine uzak bu yüzden bu konu çok önemli değil bence 😊ben küçücük sehirden geldim konyaya ilk önceleri ne kadar geniş Allah arazi vermiş bunlar yayılmış diye soylenirdim sonra alıştım 😅doktor konusuna gelince bende yeni gebeyim daha 7 haftalık açıkçası özel hastaneler de ya da klinik olarak bi suru isim soylenmis zaten internette yorumlarda da onlar tavsiye ediliyor ama özellikle bazıları çok pahalı tabi herkes kesesine göre hareket eder orası ayrı durumum kötü değil ama normal doğuma bile 5000 tl vermek istemiyorum özel bi hastane de tabi bu benim tercihim çeşitli araştırmalar yaptım selçuk tıp fakültesi ya da meram tıp da özel muayene sistemi var yine muayene ücreti veriyorsun aynı şekilde doktor seni takip ediyor doğumuna giriyor ama başka birseye para vermiyorsun kendime ordan sıra aldım yarında randevum var bakalım 😊
Aysezey Morningstar hoşbulduumm 😊 evet biz ters taraftayız aslında geldikten sonra farkettik ams geç oldu. Seneye lojman çıkarsa selçukluya kayarız gibi.hayırlsı olsun.. şehir sakin herkes evine kapanıyo burda. Geldiğm yer çok hareketliydi. bian boşluğa düştüm açıkçası 😊🙊 ama alışılr tabi Allah sağlık sıhhat versin. Doktor konusunda tıp fakültelernde de ücret karşılığında muayene olunabildiğini bilmiyodum. Özel muayene dediğiniz o oluyor sanırm. Hangi doktor peki onuda araştırıyım bi 🙊🤦🏻♀️
Morningstar Aysezey saat 16 dan sonra öğretim üyeleri hasta kabul ediyor bu yüzden özel muayene olarak geçiyor selçuk tıp da ayşegül kebabcilari çok övüyorlar isim olarak ama ben ona sıra bulamadım açıkçası hakkında aşırı yorum olmayan 2 3 yorum olan bi doktor seçtim kendime gitmeden kendi doktorumu tavsiye edemem tabi bu yüzden ama yarın yazarım nasıl bi doktor olduğunu proflar bile gebe bakıyor bu şekilde bence değerlendirilebilir bir sistem sonuçta doktor öğrenciler onların elinden geçiyor onlar doktor yetiştiriyor kimsenin görmediği vakaları onlar görüyor diye düşünüyorum ben
Aysezey Morningstar evet çok mantıklı. Selçuk tıp fazla uzak. Meram tıptaki doktorlara bakıcam. Çokk teşekkürler bu arada 😊 yarın görüşlerinizi yazabilirseniz güzel olur. İnşallah memnun kalrsınzz
ozlmozl Esra_baki merhaba gözünüz aydın hayırlı olsun bende 15. haftamdayim Selçuk tıpta takiplerimi yaptırıyorum memnun kaldınız mı bütün süreçten iyi ilgileniyorlar mı doğum ve doğum sonrasında
Esra_baki ozlmozl İlk aylar Farabi ve 15 temmuzda takipteyim son 1.5 ay kala Selçuklu tıpa başladım. Muayne anında ilgi güzel. Ama doğum sancısı çekerken nst ye bağlı kalıyorsun. Agrilaru öyle karşılamak birde tam ağrı zamanı giren çıkan alttan muayne ediyordu o çok zorladı beni. Ben kendimden geçtim çok sacmaladim bağırdım. Denilen konutlara uyamadim önüme geleni azarladim. Beni gören çocuk içime geri kaçtı diyordu. Doğum anında paldır küldür 2 erkek doktor 1 bayan doktor iki üç ebe bir tanede ne olduğunu anlamadığım bı oğlan vardı bagirdigimi izleyip gülüyordu. Hamileliğin başından beri iki saat yürüyüş yaptım kendi tmzligimi kndm yaptım hep elle sildim her yeri alaturka lavobo kullandım hurma ilişki her şeyi yaptım ama malesef gene dikişim var sancı doğum 3.5 saat sürdü. Daha fazla sürse dayanamazdim galiba. Doğumdan sonra elle alttan dikiş muaynesi yapılıyor makata da bakıyorlar. 22.42 de doğum yaptım reçel ekmek getrdler o an yedim onu sabah kahvaltı gtrmedler gece gelen kahvaltiymis açlıktan sütüm gelmedi… Ama ilk kızım 15 tmmzda olmuştu dikislerim berbattı dikişler temiz güzel rahatsz edici değil doğumum bu şekildeydi kimseyi korkutmak istemem ama bir daha gitmem ora