Aysezey Selamlaarr.😊 Konyaya yeni taşındım. 6 aylık hamileyim. Hem merak ettiklerimi (hastane,doktor,mesafe) sormak istiyorum hemde benim gibi karnı burnunda olanlarla oturup vakit geçirmek istiyorum. Kahve içmek kimlere yasak değil.Kimler varrr 🌾🌾
xelifgulxx Aysezey hoşgeldin canım bende 3 yıla döndü evlendim Kocaeli’den Konya ya gelin geldim Selçukludayım
Nisssss Aysezey bende 6.5 aylık hamileyim konyada Mustafa başarana gidiyorum.kendisi perinotolog ve çok iyi bi doktor çok memnunum.
Aysezey Zekzek12 yaa.. banada çok fazla önerildi ama hangisine gideceğmi bilmiyorum.kesnlikle özele git diyolar . Öyle kaldım bekliyorum 🤭
Zeytin20 Zekzek12 başaran kliniğe gittiniz mi? Karamanda yaşıyorum ordan geliyorum Mustafa beye. Ve riskli gebeliğim var 3 doktor takip ediyor. Maddi durumunuz el veriyorsa bir deneyin me demek istediğimi anlayacaksınız 🤗
42500 Zekzek12 özel Büyükşehir hastanesinde Hacer yavşana gidiyorum canım ben çok memnunum tavsiye ederim ☺️
Aysezey ay-se hoşbulduuum 🙊 küçük kovanağzı diye bi yermiş. Tam bilmiyorum çevremi ama lalebahçe ye yakın sanırım 🤷🏻♀️ baya karışık gibi. Zamanla öğrenicem heralde.🙂
Aysezey Omay0707 merhaba.belki yolunuz düşer. Burdaki annelerle toplanıp tanışalm diye düşündm. Instagram adresim ayse.zyr 😊 eklemek istersenz haberleşelm ordan
ay-se Aysezey kendimi tanıtıyım size sizde kendinizi tanıtın isterseniz . Konyalıyım ☺️ Ev hanımıyım 1 yıllık evli 7 aylık gebeyim kızım olacak inşallah 26 yaşındayım meram yeniyolda oturuyorum . Koviti yeni atlattım çok zor atlattım onun dışında bu ay sonu taşınma işim var bahçeli evim bağ bahçe işlerini severim bir tanede kedim var beş aylık bu kadar şimdilik ☺️ Bu arada mesleğim gazete muhabir bunlarla ilgileniyordum iletişim mezunuyum ama çalışmak istemiyorum artık bol bol evimle vakit harcamak istiyorum
Eflin11 Aysezey merhaba bende büyükkovanağzı da oturuyorum şehir hastanesine gidiyorum hala 31 haftalık hamileyim hala gönlüme göre bi doktor bulamadım hangsine denk gelirse e ona gidyröim
Aysezey ay-se Bende ev hanımıyım. Pandemiden önce eğitmenlik yapıyodum ama bıraktım zor oluyor.. 26 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyiz. Oğlum olacakmışş. Bağ bahçe kedi falan ne güzel.. 🙂 Diyarbakır da yaşıyodum ben buraya taşındık. (Alışamıyorum) 😬 bu arada Hangi doktora gitmeliyim sizce 🙂
Aysezey ay-se çok geçmiş olsun bu arada.. eşimde bir ay önce atlattı. Aşırı zorlandık. Allah bidaha yaşatmasın
ay-se Aysezey adınız da ayşe çoğu şeylerimizde benziyor çok memnun oldum. Ben konyanın sağlık sektörü açısından bitik olduğunu düşünüyorum kendim akademiye gidiyorum memnun değilim ama bu günlerde mustafa başaran diye bir doktoru duyuyorum çok da övüyorlar bir araştırın bence biraz tuzlu olmaz diyorsanız . Babamın emekliliğiyle geldik bizde biraz zor alışabilirsiniz evet ama ben yardımcı olurum size üniyi falan burda okudum alışınca seversiniz ☺️
Aysezey ay-se Mustafa başaran hem tuzlu hemde doğum yapan bi arkadaş ona gitmesine rağmen doğum ânında kendsni hiç görmediğini,ebelerin doğum yaptırdığını söyledi. Çok iyi bi doktormuş kendince bende öyle biliyorum.. neyse Artık gözümü kapatıp birine emanet edicem kendimi. Önce Allaha emanetiz tabi. Hayırlısı bakalm. Çokk teşekkür ederim o halde Instagram dan ekliyim mi ben sizi 😄 yürüyomuş gibi oldum sanki biraz 🤭