PinarNurTuyji Cizredeki arkadaşlar burada hangi doktora gidiyorsunuz acaba ve doğumu burada yapmayı mı planlıyorsunuz
Cennet73 PinarNurTuyji ben de cizreliyim Turan Özmen’e gidiyorum memnunum ilk gebeliğimde de oraya gidiyordum
Aysel0707 PinarNurTuyji bende cızrelıyım😍😍ama antalyada yasıyorum gelın geldım bu başlığı gorunce cok sevındım 😂kocam dıyor hade yıne ıyısın buldun kurt arkadaslarını😂😂
Ayyybuuukeeecilll46 PinarNurTuyji vallahi ben merkezdeyim . Ama cizre tip merkezindeki cem cengize gidiyorum . Cok memnunum . Orda da dogum yapmayi dusunuyorum Allah izin verirse 😊
Cennet73 Aysel0707 annemin evi sur mahallesinde ama ben evlendiğim için şuan kale. Mahallede oturuyorum Orhan doğan caddesi
Rzy06 İlk haftalarımda cem beye gittim bende düşük riskim olmamasına rağmen bana progestan başlattı kullanmadım
PinarNurTuyji Rzy06 benim de ilk muayenede verdi 🙄 yanlış bir şey mi ben kullanıyorm şuan kontrolüm salı günü
Rzy06 PinarNurTuyji yani progestan zararlı birsey değil ama genelde düşük riski olanlara veriliyor bende ilk haftalardan ilaç kullanmak istemediğim için kullanmadım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı