Nes 36+2 haftaligim hicbir belirti yok korkuyorum doguramicam diye ya doktor 40 a kadar beklicez dedi allahım çok bekletmesin bu arada cinsiywtimiz erkek bu oglanlarin niye gelmeye niyeti yok ya😊😄😃
sevginanc Nes Biz 39+4 olduk bugün.Sadece erkekler değil kızlar da gelmiyor bu sene 😊 Hangi doğum hikayesini okusam 40+ larda doğmuşlar 😁 Hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alsak da rahatlasak artık 😊
Yarenimm Nes 36+0 yim bugün kontrole gittim 30 una doktorum izinden geliyor alırız gelir gelmez dedi bakalim hayirlisi
Aselebru1 Nes Son 8 günüm kaldı çocuk kanalda baş geliş normal olucak bi parmak açıklığım var 37ci haftadan beri ama gelmeye niyeti yok sadece yalancı sancılar okadar başka bi belirti yok yarın konturolüm var bakalım ne olucak ☺️
Mucizemmmmm Nes bizde 39+4 olduk nisanda geldi ara ara sancilarda oluyor 2cm acilma olmus ama devami yok 😐 doktor gelmezse cuma doguma alicam demisti yarin ola hayir ola 🙈
MucizemE 36+6 olduk benim de kızım olacak bende Doğuma 22 günümüz var normal Doğum olcak dedi doktor muayene etti ne zaman gelmek isterse o zaman dedi bende bu ayın sonunda gelsin çok bekletmesin istiyorum bu ayın sonunda 38+4 oluyoruz hiç bir belirti bende de Yokk ☺️
Burcu2012 39 olduk bugün hiç bi belirti yok napsam nilemedim artık 39+4 te kontrole gidicem ve doktor son kontrol dedi bilmiyorum ya hiç bi belirti olmazsa nolcak bilmiyorum aşağıda inmedi henüz hayırlısı olsun bakalım ya 😥😄
Aselebru1 Esrasena benim sürekli kasılmalarım var su sızıyo hissediyorum ama ilerlemiyor nişan gelmedi daha kasık ve bel ağrım var ama onlarda en fazla 5 dk sürüyo şiddetlenmiyo nts çektiler pazartesi günü hiç sancım çıkmadı yarın ne olucak bakalım çok nazlı bu seneki bebekler 😂
Asell Bende 39+1 oldum sureklı sancı var adet sancısı gıbı ne nişan ne su hiç bir belırtı yok sadece beyaz akıntı var 😕
Fasulyeanne Bizde 38+3 olduk adet ağrısı hala devam hiç açıklık yok😫yarın kontrol var bakalım neler olacak
Fasulyeanne Sarı renkli akıntı geliyor bu nişan parça parça az az gelir mi acaba yoksa bir kerede mi geliyor