[silindi] Dünden önce acayip kramp girdi bacağıma uyurken. çok ağladım sırf bu yüzden dün gece hiç uyumadım kramp girmesin diye şimdi uzandım sanki yine sağ bacağıma birşeyler olcak gibi çok kötü napsam bilmiyorum uykusuzda kalmak istemiyorum yine baldırımı sıksam bezle öyle uyusam rahatlatır mı acaba?
ecemsmom [silindi] bana da oldu dün gece kalkınca o kramp vuran yerim ağrıyordu çok kötü oluyor günde 1-2 tane soda içmeye çalış
Kuzeymom [silindi] magnezyum eksikliği ilaç kullan doktorun yazar yada kuzular Erzincan magnezyum oranı yüksek
Azizinannesi2 [silindi] Allah seni eşim yanlış anlamış suda eritilen almış en sevmediğim ilaç türü sırf kramp girmesin diye içiyorum sakın ilaclarini aksatma
[silindi] Azizinannesi2 metehaninannesiii ecemsmom Kuzeymom Aminegul kızlar hap fobim var bu yaşıma kadar hiç hap yutamadım suda eritilen magnorm verdi doktor ama kanszlık çıkınca kan ılacınıda sabah akşama cıkardı tadı o kadar kotu ki hergğn içerken ağlıyorum magnezyumuda içemiyorum artık midem almıyor sabah akşam 4 ılacı ustelık çok ağır ıkısıde tadı ya çok kötü bu yüzden magnezyum içmiyorum
metehaninannesiii [silindi] benim magnezyum limonlu ondan yazdirin isterseniz efermag adi yada doktoruna diyin tadi kotu içemiyorum baska magnezyum.yazar misiniz diyin
Belacivciv [silindi] Bende magvital var limonlu soda gibi tadı, doktorunuza sorun içebilirim diyorsanız ondan versin size. Kramp bana da üst üste birkaç gece ve sabah uyandığımda olmuştu geçen hafta, ilacı düzenli kullanmaya başlayınca geçti🤷🏼♀️
Azizinannesi2 [silindi] Haklısın ama yapacak bişey yok ki yoksa her gece çekmesi daha zor suda eritilen var benim içtiğim aynı limonlu soda gibi bitmesine yakın hoşuma gitmeye başladı bile 😂
Kuzeymom [silindi] o zaman hergün Kızılay Erzincan iç kuzum yada doktora iğnesi varmı diye sor bana bu sefer doktor ilaçlar çok olmasın diye b12 ti iğne verdi mesela
[silindi] Sumeyyems gece uykumda oluyor ağrısına uyanıyorum kitleniyor bacağım damarlarım kopuyor resmen çok kötü ya evde yürümeye çalışıyorum sürekli işe yarasın diye🙏🏻
[silindi] Azizinannesi2 bunu da sorayim bi doktora inşallah benimkinden daha iyidir benimki portakallı iğrenc tadı