brndamla Mrymgn Evet,ben 90×50 alacağım. Hic kimseden baska marka adi gelmedi, turkiye de baska yapip satan yok sanirim. Neyse 4lovebaby’s den alıp geciyorum o zaman. Herkese teşekkürler 🌸
nartanemm Merhabalar ben keevi_keevi instagram hesabından 2 3 sene once almıştım istediğim desen kumaştan içindeki süngeri olsun kalitesi olsun çok güzel cıktı ben şimdi ikinci bebegimede onu kullanıcam ölçüsü büyük ben baya kullandım istersen bi bak
busra_080421 brndamla ben düz renk 4 kat müslin kumaşını aldım kendim diktiriyorum düşünürseniz sizde daha uyguna geliyor 🤗
busra_080421 brndamla benimki bu yataklara uygun elyaflardan doldurulacak alt kısmınada reflü yatağı geçirilecek
beyza1234 brndamla instagramda ve trendolda minikkuş diye bi sayfa var nevresimiyle beraber 350 tlye almıstım bi aratıp bakın istersenix
brndamla mrs_elisah Tinylamb dakini aşırı beğendim ama o da elyaftan yapilmis,ben tamamen pamuk istiyorum. Cok üzüldüm:(
Ada92 brndamla yataşta satılıyor çok güzel 400 üstü olması lazım ben almıştım ondan alamadım ama almasaydım kesin alırdım çok güzel duruyor 5 aya kadar yatabilirmiş