yamacinannesii Mehtap23 Benim de öyle oluyo yahu cuma günü kontrolum var söyliycem doktora sürekli aklıma takılıyo bişey mi oluyo acaba diye bi de bebek artık tekme atmıyo hareket edyo ama tekme yok
Gozzdde Mehtap23 evet ya mesanede baski oldugu icin cis alma yeri daraliyormus o yzdende hep varms gibi hissediyoruz bende enfeksiyonda var ama ilac kullandgm zamanda gecmedi bu olay
Mehtap23 Gozzdde enfeksiyon bendede var üstüne mantarla varmış . Ve ikiside bitmiyor her ay antibiyotik veriyor krem fitil ama yok azalıyor bitmiyor 🤦♀️
Gozzdde Ghh alin bendede okdr ya bizim sizinle ayni kostura kostura gidiyorum bende namazdan sonra sanirsiniz saatlerdir tutuyorum
Ghh Gozzdde aynen büyük hışımla tuvalete gidiyprum afedersizniz dakilalarca klozette oturuyorum o zaman gelmiyo 😀
Ghh Gozzdde yiyorum valla bazen çok tuvalete gdiiyorum eşim bile farketmiş diyor sen yine karpuz mu yedin 😀😀
huma2018 Eligulu ay benimde hiç midem yanmıyor kız acaba oğlum kelmi dogcak🤣🤣derleer ya yanarsa saçlı yanamsa saçsizmi oluyor sidmi 😂😂
Mehtap23 huma2018 ooo onzaman benimki sırma saçlı doğacak😂 ben en iyisi lastik toka koyayım hastane çantasına 😂😂