cagla_011 Merhaba güzel anneler 🙈 bu gün birazcık farklı olsun sohbet muhabbet olsun diye açıyorum bu postu. Tam 30 haftalık olduk teyzeleri bu gün. Son haftalara girdik sayılır. İçim biraz buruk biraz heyecanlı onun içimde olmasına hareketlerini hissetmeye öyle bir alıştım ki boşluğa düşeceğim diye çok korkuyorum. Bir yandan ameliyat korkusu da var tabi zorunlu nedenlerden dolayı sezeryan olacağım. Doktorumla tam uyuma kararı aldık. Panik atağım var amliythane korkum var diye. Sezeryan olan annelerin önerilerini de dinlerim 🙈 siz de durumlar nasıl kaç haftalık oldunuz doğuma ne kadar kaldı 🤭 hastane çantasına özellikle koy dediğiniz bir şey var mı 🤷♀️
eylul02 cagla_011 bizde 36+2 olduk 38+4 e sezeryan günümüzü aldık bakalım kısmet vaktinde gelir inşallah ☺️Geceleri yatamıyorum artık agrılarım basladı nefes alamıyorum 😒
Angela cagla_011 Bizde 31+2 olduk çok şükür 38 gibi alacak doktor bi aksilik olmazsa insallah. 33 gibi hazırlamayı düşünüyorum hastane çantasını. Hersey hazır çanta yok henüz:)
BurcuArslan cagla_011 32 haftamızı doldurduk cok heyecan var 3. Olmasına rağmen çok güzel duygular bunlar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıcakla dogsunlar 27. Haftada bütün kıyafetleri yikadim utuledim ama bu hafta artık çanta hazırlamayı düşünüyorum kendim için eksiklerim var eksiklerimi tamamlayıp hazirlicam inşallah
Melek3 cagla_011 29+6 😂,çok farklı bişi 30 diyince anlamiyorm ama hani geriye 8-9 hafta bişi kaldı diyince gozlerm doluyor aglayasim geliyor sürekli bitti şaka gibi 8-9 hafta sonra evim onun kokusu sesiyle dolacak eli ayağıni düşününce insan delircek gibi oluyor 🥺
cagla_011 eylul02 maşallah 🧿 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻 38-39. Hafta da alacak doktor bizide 🤭
eylul02 cagla_011 amin inşallah hepimizin kucagına almayı nasip etsin Rabbim 🙏en ideali 38-39 hafta arasıymıs
cagla_011 Angela maşallah 🧿 bizimde çantamız var eksiğimiz çok 😂😂 bir ara tamamlarım inşallah doğurmadan
cagla_011 eylul02 evet normal doğum düşünüyorduk 40. Haftaya kadar bekleyelim kendi gelsin dedi ama kordon dolanmış 1 tur o yüzden sezeryan zorunlu oldu 🙄
Angela cagla_011 ay sorma benimde aslında kendi eksiğim var bi kaç tane de kim çıkıp alacak gözüm kesmiyor hiç :)
Pelit7 Bizde 30 uncu haftadayız miyom nedenli sezaryen olucam ama haftası belli değil 34 hedefimiz, 34. Haftaya gelelim ama ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi dedi doktorumuz nasip artık bekliyoruz zaman geçsin diye🐣
BurcuArslan cagla_011 inşallah halledersin canım haftalar ilerledikçe çok zor oluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤗