blackwhite deletedmom321 choker_moda hastanede dağıtılacak lavantalı beşik aldım uygun fiyata ve tül hoşgeldin yazısı
Aliceindunyasi Kızlar bugün jokerin internet sitesinden chicco tırnak makası seti chicco tarak seti iki tane chicco tululm ve 1tane alt üst takımı 120tl ye aldım bana baya uygun geldi tulumlar 20tl idi tırnak ve tarak seti de indirim de ve uygun fiyatlıydı bilginiz olsun 😊
rileyss Avent biberonlar migrosta indirimde şu an. mesela 0+ natural 125ml olanlar 25 liraya düşmüş. emzikler vs diger biberon serileri de indirimde
rileyss Cigdem91 kalmamış demekki sizin baktığınızda. migros sanal markette de var aynı indirim baktım simdi
AsyaBuseKubalic Ntugba Ntugba bende instagramda ilknefes adında bi siteye yaptırdım ordaki bayan çok ilgilendi kapı süsü bebek tacı kalın süslü terlikler birde yanında hediye oluyor tam istediğim gibi geldi tavsiye ederim
Ntugba AsyaBuseKubalic canım aldım ama o sayfadan değil kullanmak nasip olmadı bebegim erken dogdu yoğun bakımda şimdi duaya ihtiyacımız var
Bhrbhr Ben migrosda avent biberon buldum 0+ 125ml ama classic olanı naturl dahamı iyidir acaba kararsız kaldım