Mavi1 1234 internette var canım, pikeyi görmedim ama nevresim takımları vardı bebek için aldım bende az önce
NurKaradmn aslininkuzusu canım 4lü seti dün mağazada gördüm internetten baktım bulamadım bende hatta 4lü alsam mı diye düşündüm sonra sadece kanguru aldım ☺
Meli deletedmom321 ben e bebekten aldım dün oyun halısı ilk aldıgım şey oldu 😬 15 haftalık hamileyim eşim dedi erken degilmi diye ama dogum zamanı o kadar masraf olcak ki belki böyle şeylere sıra gelemicek diye düşündüm
deletedmom321 Meli güle güle oynasın inşaallah hangisini aldınız ne kadardı fiyatı ben de bakıyorum ama fiyatla çok farklı 80 tl ye de var 200 tl ye de. Cevap yazmıştım ama bir daha sormuşum aynı şeyleri :)
Maviss Meli çok haklısın bazen görüyorum kaydırak salıncak falan içimden alaşım geliyor bizimki ise daha erken diyor biliyorum ama anne olcam nasıl dayanabilir imki
Nananusha deletedmom321 bide mothercare giysileri cok cok kaliteli.oluyolar kumaslari hic cocugu rahatsiz etmez. vede yikandikcada bozulmaz..
Zuhal2205 iremby civilin internet sitesine gir canım görürsün. Ama şimdi on lira artış olmuş fiyatta. Ben 90a aldım şuan 100 olmuş
Aliceindunyasi Melisbebe.com da indirim var %50, babymall.com da sevi bebe kiraz çekirdekli reflü yataklarında %25indirim var şimdilik aklıma gelenler bunlar😊
deletedmom321 Aliceindunyasi Melis bebe den siz aldınız mı güzel ürünler var. Bir de sepette ek indirim varmış 😍