Sevdenurr96 Yaaa ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım 🤗 bende o günleri görebilirim inşallah çok uzakta geliyor o hayaller
Halilarife Sevdenurr96 şunu da ekliyeyim konyada yaşıyor olsaydım kesinlikle gebelik komtrollerim ve doğum içinde ali Sami beye giderdim 😊
Fatma_4224 Halilarife kesinlikle Sami bey cok iyi bir insan sürekli motive edici şeyler soyluyor inşaallah onun bu umudu da bizim gene kalmamıza vesile olur
Fatma_4224 Sevdenurr96 kesinlikle cok sakin ve umut vwrici bir doktor. Herzaman olumlu yönde konusuyor inşaallah bende tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalabilirim
Fatma_4224 Halilarife evet canım novafertil de tedavi görüyorum bende sen hangi doktor a gitmiştin memnun muydun.? Ne kadar tuttu toplam masraf sorun neydi acaba
Fatma_4224 Sevdenurr96 anladım kuzum inşaallah rabbim gönlümüzde ne varsa hayırlıya çevirip nasip etsin
DilberK Gul-42 unzile girisginin neresi iyi çocuğum olmuyorken ona tedaviye gittim beni dovemdigi kaldi aşırı bağırıyor aşırı ilgisiz çocuk istemekden soğuttu ki cok şükür kimsenin eline düşmeden rabbim nasip etti
Fatma_4224 DilberK kesinlikle ben yeni evliykej gittim bişey yok bişey yok adet düzensiz diyorum bişey yok diyip yolluyodu en sonunda bıraktım o doktoru. Cok ilgisiz hiç konusmuyor bile bazen.
Gul-42 DilberK bna ıyı davrandı cnım bılemem ıyı davranan bırınıde kotu davrandı dıyemem ıftıra atamam uslubunuza dıkkat edın sızde suan azarlayarak konusuorsunuz
DilberK Fatma_4224 kız ayni aynı benimde adetim düzensizdi bana adet getirtici veriyordu soğan suyu iciyorum dedim bi kereee aboo bi bağırdı ağladım resmen o kadar insanin içinde küçük düşürdü benj
Fatma_4224 DilberK sana yine ilaç vermiş bana onu bile vermedi kız. Hormon tahlili ne bakıodu bişey yok diyip gonderiyodu. Belki de sırf zamanında alamadığım tedavi yzuunden gebe kalamıyorum 😑😑
DilberK Fatma_4224 rabbim olmayan herkese nasip etsin canm çok doktor gezdim bende durumum olsaydi özele giderdim ama gidemedim oluruna bıraktığım an hamile olduğumu öğrendim simdi ikinciye gebeyim