Gul-42 Fatma_4224 bılmıyorum canım uste kalsın en ıyısı alı acar dıye bılıorum onun dısında unzıle gırısgın var
Fatma_4224 Gul-42 yok canım Ünzile girişgin Ali Kemal belviranlı devlet Hastanesi’nde çalışıyor Ali acar da bu dediğim novafertil de çalışıyor ben Ali Sami gürbüz beye muayene oluyorum inşallah birileri cıkar
DilberK Gul-42 unzile girisginin neresi iyi çocuğum olmuyorken ona tedaviye gittim beni dovemdigi kaldi aşırı bağırıyor aşırı ilgisiz çocuk istemekden soğuttu ki cok şükür kimsenin eline düşmeden rabbim nasip etti
Gul-42 Fatma_4224 unzıle kızılaydaydı ocak ayında gıttım kendı tüp bebek merkezı gıbı bsyı vardı kagıdı verdk bana hatta oraya gectıgınıde bılmıodum valla cnm
Fatma_4224 Sevdenurr96 AA maşallah hadi inşallah saglıklo bir şekilde gebe kalırsın rabbim saf sağlik kucagına almanı da nasip etsin
Fatma_4224 Sevdenurr96 toplam ne kadar tuttu masraflar eger bende bu ay gebe kalmazsam doktor tüp bebeğe baslayalım dedi
Fatma_4224 Sevdenurr96 anladım kuzum inşaallah rabbim gönlümüzde ne varsa hayırlıya çevirip nasip etsin
Fatma_4224 Halilarife evet canım novafertil de tedavi görüyorum bende sen hangi doktor a gitmiştin memnun muydun.? Ne kadar tuttu toplam masraf sorun neydi acaba
Mmmervee Sevdenurr96 Benimde Novafertilde Ali Acar yaptı tüp bebek tedavimizi çok şükür tuttu 5 aylık hamileyim :)
Halilarife Sevdenurr96 Ali Sami gürbüze gittim gerçekten de çok memnun kaldım şuan gün sayıyoruz 1 hafta kaldı doğuma 😊😊ilk denemede ve tek embriyoda başarılı olduk 😊🥰
Halilarife Sevdenurr96 şunu da ekliyeyim konyada yaşıyor olsaydım kesinlikle gebelik komtrollerim ve doğum içinde ali Sami beye giderdim 😊