Dolunay_ Kızlar kaçıncı haftada çatladınız ? 38 haftalığım hala çatlamadım. Bundan sonra çatlar mıyım acaba
Morvy Dolunay_ geçen hafta 39+1 de sezaryen oldum hiç çatlamamışım☺️Ama doğumdan sonra bile çatlayan varmış bende olmadı şükür
Alya33 Dolunay_ ben 7inci ayım dayım çok çatladım iç karnım darmış senin iç karnım geniş galiba çatlama olmaz
mutlugebeee Dolunay_ bende henüz çatlamadım çokta kilo almama rağmen ama doğumdan sonra ilk üç ayda da çatlayan oluyormuş yağlanmaya devam💃🏼😂
Dolunay_ Alya33 Bilmiyorum iç karnımı ama yapısal sanırım biraz da. Samsun’da yaşıyorum burası nemli baya. Ondan dolayı da çatlamamış olabilirim. Derim bir şey sürmesem de nemli kalıyor zaten
candanx hayatımda hiç kilo alıp veren olmadım hep zayıftım ilk hamileliğimde 17 kilo aldım göğüslerim 3 katı büyüdü ona rağmen 🤷♀️😀
Dolunay_ mutlugebeee Aynen öyle valla ben normalde düzenli kullanmıyordum yağı. Baktım çatlamıyorum bari son son çatlamayayım diye her gün sürmeye başladım 😂
Morvy Dolunay_ evt banada saçma grliyor ama iki arkadaşımda öyle çatlamış mesela nasıl oluyor bende bilmiyorum
mutlugebeee Dolunay_ evet evet özellikle son zamanlarda biraz daha düzenli kullanırsak bence çatlamadan bitiririz💃🏼😂