_anneadayi Cgdeem7 Ben bu balık desenliden aldım çok şeker duruyor. İçine fileyi de Hepsiburada’dan aldım Babyjem Bebek Banyo Filesi, şu an 26.90 tl indirimde tavsiye ederim ☺️
Dolunay_ Cgdeem7 canım bence bunlara bu kadar para vereceğine A101 den falan al küvetini. Yanına da filenin linkini koyuyorum ondan al. O fileyi aşırı övmüşer. Arkadaşım da övmüştü çok rahat oluyor kendi başına çocuğu yıkıyorsun ediyorsun diye. Ben de öyle yaptım. Kovasını falan da hep A101 den uyguna aldım. Sadece fileye çok para vermiş oldum. https://www.hepsiburada.com/sevi-bebe-destekli-bebek-banyo-filesi-akvaryum-p-HBV00000E73CT?magaza=Karde%C5%9Flerbebek&url_src=ios-product-detail
Dolunay_ Alya33 İçi köpüklü. Çok rahat diyorlar bak yorumları da oku. Daha kullanmak nasip olmadı ama geldi benim filem. Aldığım küvete de tam oldu. Çok kullanışlı bi şeye benziyor. Yastığı falan da var. İlk başta pis kalır mı acaba diyordum ama su akıp gidiyor. Güzele benziyor araştır bakalım sen de içine hangisi sinerse artık 😊
Bebiscann Ben file, küvet, kova ve tasını oturduğum şehirde çarşıdan aldım 90 tl ye ve çok güzel, ilk atılan fotodaki takıma benziyor sadece mint rengi, bebiş doğmadığı için henüz kullanmadık bende ilk defa kullancam 🙂
Calisananne25 Cgdeem7 bence bu daha güzel 🥰 ben genelde sade seviyorum o yüzden. Bir de ben katlanır küvet almayı düşünüyorum yerden büyük tasarruf ediliyor. Düşünebilirsiniz🥰
ebruu19 Cgdeem7 File değil de ebebekte bebek yıkama süngeri var küvetin içine koyuyorsun ondan alın bence çünkü file de üşüyo üstte kaldığı için sünger suyun içinde olunca daha iyi oluyor
Prensesiminyolculugu Cgdeem7 valla bende kızıma bundan aldım epey geniş ve sağlam baya uzun bir süre kullanırız gibi duruyor tavsiye ederim yalnız ben jokerden 140 TL’ye almıştım baya artmış fiyat
Dolunay_ Alya33 e bebekte de satılıyor ben alırken burası uygundu ondan bunun linkini attım. Fiyat İçin araştırılabilir. Ama bu markaya bakın bence. Ben başka bu tarz da bakmıştım yorumları kötüydü. Bunun kötü yorumu yok nerdeyse 😊
AnnesiyimM53 Cgdeem7 kuzu trendyolda katlanabilen küvet var kovası ve maşabasıda katlanıyor bnce onlar daha iyi hem yerde kaplamaz bn onlardan düşünüyorum ☺️
Brcccc Cgdeem7 kesinlkle fileli olmalı elinizde tutamıyorsunuz çok zorlar sizi ama filede yıkamak çok basit oluyor
Mom54544 Cgdeem7 ben bunların hiç birini almadım bim e gelmişti 35 liraya küvet 5 lira falan maşrapa 10 küsur de kova galiba ordan set yapmıştım plastiği güzel kaliteli ama filesi daha kullanmadan kırılmış durduğu yerde yenisini Alcam file 😂