Kafam Cgdeem7 file satılıyor ayrı alabilirsiniz aşırı pahalı ama 101 de takım var ben aldım file e bebekten aldım balıklı file daha uygun
Calisananne25 Cgdeem7 bence bu daha güzel 🥰 ben genelde sade seviyorum o yüzden. Bir de ben katlanır küvet almayı düşünüyorum yerden büyük tasarruf ediliyor. Düşünebilirsiniz🥰
Dolunay_ Cgdeem7 canım bence bunlara bu kadar para vereceğine A101 den falan al küvetini. Yanına da filenin linkini koyuyorum ondan al. O fileyi aşırı övmüşer. Arkadaşım da övmüştü çok rahat oluyor kendi başına çocuğu yıkıyorsun ediyorsun diye. Ben de öyle yaptım. Kovasını falan da hep A101 den uyguna aldım. Sadece fileye çok para vermiş oldum. https://www.hepsiburada.com/sevi-bebe-destekli-bebek-banyo-filesi-akvaryum-p-HBV00000E73CT?magaza=Karde%C5%9Flerbebek&url_src=ios-product-detail
AnnesiyimM53 Cgdeem7 kuzu trendyolda katlanabilen küvet var kovası ve maşabasıda katlanıyor bnce onlar daha iyi hem yerde kaplamaz bn onlardan düşünüyorum ☺️
Cgdeem7 Balıklı olan filesiz yıkandığı zaman rahatsız eder mi kızlar o yüzden kararsız kaldım sizce hangisi
_anneadayi Cgdeem7 Ben bu balık desenliden aldım çok şeker duruyor. İçine fileyi de Hepsiburada’dan aldım Babyjem Bebek Banyo Filesi, şu an 26.90 tl indirimde tavsiye ederim ☺️
ebruu19 Cgdeem7 File değil de ebebekte bebek yıkama süngeri var küvetin içine koyuyorsun ondan alın bence çünkü file de üşüyo üstte kaldığı için sünger suyun içinde olunca daha iyi oluyor
Cgdeem7 07-02-2019 file alıcam da zaten balıklı olanı da alsam sizce hangisi model ve rahatlık olarak balıklının içi kabartmalı
Alya33 Cgdeem7 atmasını bilmiyorum ki ben foto aynı seninki gibi trendyol daki aynısı sen psylaşmossım ya hatta googleden civile gir çıkıyor set İnternet te çok pahalı
Bebi1307 Fileli alın ilk kızımda file cok kullandım su an kızım 3 yasında hala daha küvetini dolduruyorum köpük yapıyorum icine girip oynuyor şu küvetler kaç sene kullanılıyor valla 😀
07-02-2019 Cgdeem7 fıle yukarda kalıyor zaten sonra da kuwetı kullnmadım acık ası kucuk havuz aldım onda oynayarak yıkadım
Alya33 Kafam ama canım işe yaramaz dandik a101 deki ama e bebek güzel tk file 50 tl 15.20 TL ye de var ama işe yaramaz
Kafam Alya33 aynı küvet ama siz bilirsiniz e bebekte de aynı takım vardı farklı özelliği yoktu filesini iyi bişey aldım bende siz bilirsiniz tabi ki