momiesbabies Fulyay45 merak etmeyin coraspin iyi geliyormuş bende içiyorum, zaten bir anda daralması imkansız dedi internetten bakınca insanın ödü patlıyor. coraspinde yetmezse iğneleri varmış düzeliyormuş canınızı sıkmayın 😍 ama tuzsuz yemeye dikkat edin eğer tansiyon probleminiz varsa
Fulyay45 momiesbabies çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız tansiyonuma çok sık bakmıyorum ama baktıklarımda normal yada düşük seyrediyor yükseldiğini görmedim yarın doktoruma da soracağım bu durumları 🙏
49411995 Byzabilben geçtiğimiz perşembe günü kontrole gittim o zaman 4 kg idi bakalım cuma günü kaç kg olacak o gün de sezeryan tarihi verecek doktor
Sncr glsngzm Tabi ki kesinlikle öyle asla Dr olmaz dediği bişeye ben illa olucak kafasıyla gitmem, her ne konuda olursa olsun ne bebeğimi ne kendimi bundan dolayı riske atmam, çok güzel söylediniz bebek doğduktan sonra en büyük ihtiyacı annesi olucak 🌸
EmineYavuzhan1 Papatya0707 Ya burda bi arkadaş daha vardı onu da o ablayla tanıştırdım onun olmadı canım yumurta rezervi yokmuş onda sanırım bende hemen etki etti senin sıkıntın ne doktor hiç bi sıkıntı görmedi mi bende 6 ay bütün doktorlar temiz dedi o abladan sonra hemen o ay hamile kaldım ona göre ben sana bişey diyeyim
Elifvolkan2202 Gokce_21 bende de var siğil ama hpv mi değil mi bilmiyorum 2 hafta önce smear alındı bakılması için daha sonuçlanmadı inşaallah değilidr
Sevim1609 Parsss şuan 30. Haftam bitiyor canım. Engin bey çok rahatlattı beni. Kanama riski %17 illa kanama olacak diye Bişi yok hamileyken dedi. İlişki yasak eğilip kalkma yorulma ama günlük işlerine devam et marketine git kendini hayattan soyutlama dedi.Sezeryan esnasında kanama riski yüksek fakat o bizim işimiz dedi :) plesanta previa benim uzmanlık alanım sen stres yapma dedi bol su içiyorum kasılma olmasın diye onun dışında 15 günde bir kontrole çağırıyor canım çok şükür şimdilik iyi 🙏🏻
Sevim1609 Parsss Yok canım çok şükür şimdilik iyi ama kontrol ediyor doktorumuz inşallah sorun yaşanmadan atlatırız 🙏🏻
Parsss Sevim1609 inşallah aminnnn 🙏🏻😍 bizimde engın bey girecek haftalık kontrollerim var bazen engın beyde kontrol edıyor onun ıcın merak ettim aynı durumu yasıyoruz dıye😍