Ayseyusuf06 Mom726272 İkisi de değil 41+3 e kadar bekledik gelmedi bebek doktorum da 5 ocak a gün verdi suni başlatacam diye bizde gittik suni verildi ama açılma olmuyordu. Ertesi gün de saat 16.30 gibi kalp atışları düzensizleşti. Gece de kakasını yaptığını fark ettim yatağa demişti hemşire dr a gönderdi ve doktorum acil sezaryen dedi. Bebeğim doğduğu zaman da doktorum kaka yapmış dedi.
emfa1803 Sevim1609 iğneleri kaçıncı haftada oldun canım. Nasıl gecırıyorsun günleri yatarak sürekli istirahat halınde mısın
Sevim1609 emfa1803 Daha 3 gün önce oldum canım 24 saat arayla.Doktorum sürekli yatmana gerek yok dedi. Sadece ilişki yasak, eğilip kalkmak spor yapmak fazla yorulmak yasak.%17 kanama riskin var dedi kanama olacağı anlamına gelmez normal hayatına devam et dedi ama kanama olursa diye ciğer geliştirici iğnemi oldum. Herşey yolunda giderse 37-38. Haftada planlı sezeryan olup alıcak bebişi inşallah 🙏🏻
emfa1803 Sevim1609 dua edeceğim inşaAllah hayırlısıyla sağlıkla vaktinde kucağına alırsın inşaaallah sağlıkla huzurla büyütürsün. 🤲🏻 Rabbim kalbının muradını versin korktuklarından emin eylesin 🌹
Elifdikel Busrayilmaz2 Oluyor evet ama doktorum sıcak bakmıyor yaptıran doktorların da bütçesi çok fazla maalesef
Busrayilmaz2 Elifdikel Ahh ah evet malesef ücreti çok olsun napalim önemli olan bebeklerin sağlıklı olması ❤️🍒🍒
Lokumunannesii Gizem2626 merhaba bende de aynı durum gar rahim ters ama normal Doğum yapamayacağımız anlamına gelmıyor tabiki gebelıkle beraber arkaya dönük olan rahim normal haline geliyor ve öne bakıyor düzeliyor yani korkmayın böyle düşünceleri aklınızdan çıkarın
Gizem2626 Lokumunannesii İnşallah ya zaten normal doğumdan çok korkuyorum bide risk olduğunu duyunca çok kafama takmıştım teşekkür ederim
Lokumunannesii Gizem2626 İnternette araştıranlara bakma sen canm kadınların yarısında var bu durum gebelıkle normal hale geliyor zaten Benim ki Arkaya tamamen dönüktü doktor ilk çocuğumda be kese gördü ne kalp atışı gebelık ilerledikçe öne dönmeye başladı korkma normale de engeli yok sezeryana da
Mervenurns matildaaa Allah’ın izniyle her şey yolunda gider sizde de pozitif olun lütfen ben cok stres yapıyorum her şeye o kdar etkili ki maalesef pozitif olamayanlardanım ama siz dayanın her şey cok güzel olacak inşallah sağlıcakla dünyaya getireceğiz evlatlarımızı 🙏
49411995 Byzabilben geçtiğimiz perşembe günü kontrole gittim o zaman 4 kg idi bakalım cuma günü kaç kg olacak o gün de sezeryan tarihi verecek doktor
Fulyay45 momiesbabies benim doktorumda bebeğin senden besleneceği damarda daralma var coraspirin kullanacağız dedi başka bir şeyden söz etmedi ilerleyen zamanlarda belki normale dönebilir dedi 8 Eylül de kontrolüm var hemde şeker yüklemesi yapılacak o zaman bende soracağım diğer türlü zehirlenme falan olaylarını sizden duyunca araştırdım ve çok korktum gerçekten bizde 25+4 haftalığız kızımla allahım korusun inşallah bebeklerimizi 🤲🏻
momiesbabies Fulyay45 merak etmeyin coraspin iyi geliyormuş bende içiyorum, zaten bir anda daralması imkansız dedi internetten bakınca insanın ödü patlıyor. coraspinde yetmezse iğneleri varmış düzeliyormuş canınızı sıkmayın 😍 ama tuzsuz yemeye dikkat edin eğer tansiyon probleminiz varsa
Papatya0707 EmineYavuzhan1 canm sana nasıl ulaşacagımı bilemedim bi kadından bahsetmişsin araştrma yaptım gördüm öyle hamile kalmışsın bana numarasını verebilirmsn ya da ben veriym numaramı bana yaz bi olurmu??
EmineYavuzhan1 Papatya0707 Ya burda bi arkadaş daha vardı onu da o ablayla tanıştırdım onun olmadı canım yumurta rezervi yokmuş onda sanırım bende hemen etki etti senin sıkıntın ne doktor hiç bi sıkıntı görmedi mi bende 6 ay bütün doktorlar temiz dedi o abladan sonra hemen o ay hamile kaldım ona göre ben sana bişey diyeyim
Mervenurns Bu arada benim doktorum şeker yüklemesini zorunlu kılmadı tamamen sana kalmış dedi ben genelde yapmamayı tercih ediyorum ama istersen yapabiliriz dedi bende yaptırmadım sizce yaptırmalı mıyım
glsngzm Sncr sizin için de hayırlısı olsun önemli olan sağlıkla doğması artık öyle düşünüyorum sağlıklı bir bebeği ısrarla normal doğurayım diyerek olumsuz bir şeye sebep olmak istemiyorum. bizim için de sıkıntı o bebeğin doğduktan sonra daha çok ihtiyacı var bize sonuçta bu şekilde kendimi ikna ettim
Sncr glsngzm Tabi ki kesinlikle öyle asla Dr olmaz dediği bişeye ben illa olucak kafasıyla gitmem, her ne konuda olursa olsun ne bebeğimi ne kendimi bundan dolayı riske atmam, çok güzel söylediniz bebek doğduktan sonra en büyük ihtiyacı annesi olucak 🌸