Esraali ilk 36. Haftada gördüğü zaman gebelik şekerin çıktı mı dedi hayır dedim zaten sürekli gittiğim hastane olduğu için öncekş testlerime tansiyonlarıma bu zamana kadar aldığım kiloma baktırdı sekreterine bu zamana kadsr 11 kilo almışsın çokda almamışsın Allah Allah falan dedi 🤷♀️ en son ki randevumda bana covid geçirdin mi diye sordu hayır dedm genelde covit geçirenlerde daha sık oluyor dedi 🤷♀️ hamur işi falan yeme demedi bana ama o da ilk farkettiklernde doktor da şaşırdı gebelik şekern yok sadexe 11 kilo almışsın suyu da iyi Allah Allah falan dedi sonra en sonki randevuda coviti sorunca dedm acaba atlattm farketmedm mi🙄ya bana sadexe hareketlerine çok dikkat et dedi uzun süre hareket etmezse ya da hiç hareket etmezse hemen gel dedi🤷♀️ ben ama farkettm kilo almıyor ilk yaşlanmayı öğrendiğindeki kilosuyla bu çarşambaki kilo aynıydı hatta biraz daha düşüktü tam hatırlamıyorum rakamı ama ultrasonda farklı çıkıyor tamam ama hiç almaması moralimi bozdu açıkcası o gün 🤷♀️ ay çok kafa şişirdm🤷♀️😂sana hamur işine falan mı dikkat et dedi sadece