Rmyssa Sulee_ iki günde gönderdiler çok basit yapması Herşey hazır geliyor elinizin emeği değince çok daha güzel oluyor 🥰
Sulee_ Nevri 40tl var aralarında aslında çok birşey yokda ben karar veremedim daha eşimede gostericem☺
Duyguh Sulee_ bana da öyle demişlerdi yoğunluğa bağlı değişir belki ama bence en fazla 5 gün sürer doğum ne zaman☺
Sulee_ Duyguh 3 hafta kaldı tabi daha erkenden gelmek istemezse😊😊 sipariş ettim inşallah hayirlisiyla gelir heyecan yaptımm 😀😀
Sulee_ Parsss tesekkur ederim bende bakindim ama istediğim renklerde bulamadım orada 1 saat öncede başka bir siteden sipariş ettim tesekkur ederimm😊
Sulee_ MelH sayfaya baktım çok güzeller ama 1 saat önce başka bir siteden sipariş ettmm tesekkur ederimm😊😊
MelH Sulee_ bu arada magnet yaptirdinizmi bende magnet yaptıramadm yada hediyelik birşeyler halada karar veremedim
Sulee_ MelH yok ben yaptirmadim hastaneye ziyaretçi kabul etmiyorlar evede anne babalarimizdan başka kimseyi kabul etmicez malum koronadan korkuyorum o yüzden hediyelik yaptırmadım
Birgul MelH forum kuralları gereği Instagram sayfası linki paylaşmak yasaktır. İsim yazarak önerebilirsiniz. Mutlu Forumlar 💜