Sulee_ Ledli bulut olan kapı süslerinden yaptıracağım ama doğuma az kaldı hizli ve kısa surede teslim eden bir sayfa önerirmisiniz çok acil bugün karar verip sipariş etmem lazm
Nevri Sulee_ instagram da emretuhafiyeaksesuar var oraya yaptırmayı düşünüyorum yastığıyla birlikte baya uygun
Duyguh Ben “masal perisi bebeğim” sayfasında yaptırdım instagramda baya güzel geldi 2-3 gün içinde elimdeydi
Sulee_ Nevri bende orayla konuştum bugün evet diğer yerlere gore daha uygun ama iki site arasında kaldım birde masal perisi bebeğim sitesi var orasıda güzel geldi ama bir tik daha fiyatı kafam karıştı😀😀
Sulee_ Duyguh ayyy çookk güzeel bende yazdım simdi sayfaya wpdan ve instagramdan ama wpdan 10 güne instgramdan 5 güne dedilerr kafam karıştı dogumumada az kaldi yetisir insallah bugun karar verip siparis vericem😀
Duyguh Sulee_ bana da öyle demişlerdi yoğunluğa bağlı değişir belki ama bence en fazla 5 gün sürer doğum ne zaman☺
Rmyssa Sulee_ ben kendim yaptım malzemeleri ınstegramdan birsürü malzeme diye bir sayfadan aldım çok uyguna geldi 80 lira malzemeleri yapması çok Zevkli ve kolay çok ta güzel oldu 😍🥰
Rmyssa Sulee_ iki günde gönderdiler çok basit yapması Herşey hazır geliyor elinizin emeği değince çok daha güzel oluyor 🥰