minikprensimmm123 yasemiinorhn Canım hümeyra hanım renkli ultrason resmi felan veriyor mu birde doğumu 2000 TL sanırsam
Tkloglu2017 Fatmaaaaa123 bende yeni başladım 2 gün oldu enox kullanıyorum bende inşallah sağ Salim doğar minikler 😊 ilk gebeliğin mi
Papaatyaam_38 Seymamsl ben gitmiyorum arkadaşım gidiyor 😃 ama o çok memnundu Züleyha hanımdan annemde kadınsal hastalık için gitmişti☺️ Tatlım diye konuşuyordu bence baya ilgili birisi
Seymamsl Papaatyaam_38 evet aynen öyle 😅 ses kaydı falan atarken tatlım diye giriş yapıyor hep bakalım inşallah iyi olur . Aklım nagihan sarı da kaldı ama eşim asla razı gelmiyor o hastaneye gitmeme
Senosum38 Ayseee4238 aminnm Allah razi olsun hepimiz sağlıkla hayirla kucagimkza alalim inşallah sorunsuz hamilelik gecirip sorunsuz kolay dogumlar nasip etsin Rabbım
Seymamsl Neslihan3866 maşallah annesi 🥰 bende ona gidiyorum ama doğum yapan tecrübeli insan hiç yok çevrem de insan öğrenmek istiyor . Bizde 23+5 iz ☺️
fatosakn Asiyeclk Yaaa maşallah öncellikle sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin inşallah Rabbim bebişinizi🤲😍 eşiniz ne iş yapıyor 😊
Asiyeclk fatosakn sabah doğumum var dualarınızı bekliyoruz ☺️ sizde sağlıcakla kavuşun inşallah 🥰 askeri personel eşim ☺️
Papaatyaam_38 Seymamsl medicalden yana bende emin değilim ama orda Mustafa Oğuz Yılmaz’a gidiyorum hastane ile bi sorun yaşamadık henüz ☺️
Neslihan3866 Seymamsl benim çevremde var ama hepsi çok önermişti, normal doğumu destekliyor hoca herhangi bir sıkıntı olmadığı sürece
Seymamsl Papaatyaam_38 ben gebelik öncesi nagihan hanıma gitmiştim kan tahlillerimi yanlış yaptılar anemi var dedi meğer kanım yüksekmiş 1 ay ilaç kullandım iyice yükselmiş kan verip rahatlamıştım . O yüzden eşim riske girmek istemiyor gidemedim