Fatmaaaaa123 Tkloglu2017 karaciğer fonksiyonlarim yükseliyor bende sürekli kan idrar veriyorum sürekli hastane bıktım dogursam rahatlicam artık
Tkloglu2017 Fatmaaaaa123 yaaaa 😔çok üzüldüm gerçekten sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻😔 bende de kan pıhtılaşması çıktı dün iğneye başladım ilk gebeliğimde sorunum yoktu ama bu sefer troid çıktı şimdi pıhtılaşma sürekli bi sıkıntılar 😔
Papaatyaam_38 betulmizrakk bende çok sıkılıyorum 🙉 Pınarbaşında devlet hastanesine yakın oturuyorum 😊
betulmizrakk Ayseee4238 Bihter Senem Feyzioğluna gidiyorum bende. Rakip beye detaylı da gitmiştim çok ilgili bir doktor.
Ayseee4238 betulmizrakk evet öyle gerçekten aynen rakip bey yapıyor detaylıyi orda 600lirami verdiniz ücret olarak öyle diye duymustum
muallimehanimmom5 Haticecakirr doğum ücreti nasıl normal yada sezaryen 😇 ben de hüma da Hakan hocaya gittim ama açıkçası memnun kalmadım
fatosakn Asiyeclk Yaaa maşallah öncellikle sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin inşallah Rabbim bebişinizi🤲😍 eşiniz ne iş yapıyor 😊
Papaatyaam_38 Seymamsl ben gitmiyorum arkadaşım gidiyor 😃 ama o çok memnundu Züleyha hanımdan annemde kadınsal hastalık için gitmişti☺️ Tatlım diye konuşuyordu bence baya ilgili birisi
Fatma-khrmn38 16 haftalık hamileyim 🥰 System hastanesi Gökalp Öner e gidiyorum çok memnunum ama aşırı yoğun bir doktor
Mervexxxx demethanim demethanim bende Acıbademe gitmiştim ilk doğumda şimdi ülkü hocaya gitmek istiyorum açıkçası daha gitmedim 16. Haftadayım
muallimehanimmom5 yasemiinorhn merhaba 😃 hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz doktorunuzdan bide doğum fiyatları nasıl
yasemiinorhn muallimehanimmom5 Önce Erşad Batmaza gittim şimdide Hümeyra doktora gidiyorum ikisindende memnun kaldım ama doğum fiyatlarını inan bilmiyorum 🤷🏻♀️😂
Bianneadayiii Haticecakirr her yerde epidurale vs ücret mi alıyorlar ? Doğum ücreti olarak aldığım bi ücret var başka hastaneden fazla bir şeyler çıkar mı dersiniz ?
minikprensimmm123 yasemiinorhn Canım hümeyra hanım renkli ultrason resmi felan veriyor mu birde doğumu 2000 TL sanırsam
Tkloglu2017 Fatmaaaaa123 bende yeni başladım 2 gün oldu enox kullanıyorum bende inşallah sağ Salim doğar minikler 😊 ilk gebeliğin mi