Fatma_4224 Tgcbbrdmr hayırlısı ile inşallah olur canım benimde 15 gunum var dua etmek istemek bizden gerisi inşallah Rabbimden benden once inşallah senin gebelik haberini alırız sonra benim gebelik haberini veririm 🤲🏻🤲🏻
Fatma_4224 Tgcbbrdmr canım sakın test falan yapma daha 6 gunun varmış ne olur ne olmaz negatif cıkınca üzülürüsn bekle sabret biraz daha vaktin var 🤗
Fatma_4224 220920om maşallah demek ki erken döllenme olmuş bende bu ay erken yumurtlama ve çatlama gördüm inşallah darısı bana 🤗🤲🏻🤲🏻
Sezya 220920om ilk ne zaman öğrendin hamileliğini. Kaç haftalık tı. Beta değerin kaç çıktı ilk verdiğinde
220920om Sezya 23 Ağustos da sabah idrar testi yaptım 24 ünde kan verdim 31 Ağustos ta doktoram gittim çift kese gördük 😍 hcg 24 ünde 573.3 çıktı canım
istanbullugelin34 Beyza2727 testi eczaneden almiştım erken gebelik testi diye sordum da doğru çıkarmı diye eger varsa %90 doğru çikar demişti eczacı ve cıktı sabah ilk idrarımla yapmistim testi
istanbullugelin34 Beyza2727 yok üzerinde bisey yazmiyo paketini de zaten atmistim 8 ay 7 ay oldu yapali çünkü 😊