Mom872 Nur6102 çok nazlı çıktı bizim bebekler benim ki birinde bağdaş kurmuşdu, birinde arkasını dönmüştü, birinde de çok fazla hareket ettiği için göremedi, en son gittiğimde de doktor artık detaylı ultrason da net bi şekilde öğrenirsin dedi 😂
Nur6102 Mom872 ayyy sanki beni anlatıyosunuz 😅 inşallah ayrıntılı da gösterirler çok merak ediyorum 🥰
Durununannesi46 Lulikli teşekkür ederim hepsi sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah 😍🙏 bir arkadaşıma da bu haftada tahmin söylemişti doktor değişmemişti. Ama yine de belli olmaz tabi 😀🤷🏻♀️
annesi_ Durununannesi46 Benimde 10+6 haftada kız dedi 26 haftalık oldum hala kız bazı Doktorlar anlıyo zaten ama emin olamayanda var yani oyüzden söylemiyolar benim doktorum tahmininde yanılmadı 😄😄
Seferintugcesi Durununannesi46 ben 11+5 te öğrenmiştim doktorum erkege benziyor ama kimseyle bunu paylaşma demişti sonradan da diğer kontrollerimde kesinleşti
Durununannesi46 Seferintugcesi paylaşmıyorum ben de aynen. Kesin değil zaten ama değişmeyecek gibi geliyor bana 🤷🏻♀️