Durununannesi46 Birazdan doktora gideceğim sizce bir tahmin yapar mı?? Tatlı falan mı yiyeyim gitmeden önce napayım?? 🌺🌺
Niln Durununannesi46 12+2 de doktorum tahminime göre kız demişti. Şuan 35 H oldum kızıma gebeyim🤗 Tahminler bazen çıkıyor
elftrndmrci Durununannesi46 12. Haftalarda doktor ihtimal söylüyo ikili test de ama sanırım cinsel organlarının oluşması için minik şuan sizinki☺️
Selin12- Durununannesi46 çok küçük ben 10 haftalık gittiğim de erkek olabilir dediler 12 haftalık ken ikili test için gittiğim de kiz olabilir dediler ama küçük olduğu için net bir şey soykeyemediler
Nur6102 Mom872 yaa aynen bende 18+3 üm üç kere ultrasına girdim peş peşe aralarda tatlı yiyip yürüdüm ama bana mısın demedi ufaklık 😅
Mom872 elftrndmrci benim haftaya kontrolüm var ama artık detaylı da ögrenirim diyorum, çok naz yaptığı için bende kız olduğunu düşünüyorum.😊
Melek141120 Yani şimdi tahmin etse bile doğru olmaz henüz cinsel organı gelişmemiştir bebeğin. Bana 12. Haftada büyük ihtimal erkek dendi 19 Dayım kızım olacak hayırlısıyla. Sanmıyorum tahmin geleceğini 💕
elftrndmrci Mom872 doktor uğraşmasa 45 dk yine boş dönerdik biz. O zaman bence sizinki de kız hatta diyorum ki adını nazlı mı koysam🤭😀
Mom872 elftrndmrci oysa hayalim 12. Haftada falan öğrenmekdi, cinsiyet belli olmayınca insan hiç bir hazırlık da yapamıyor.
Dilantrkmn Durununannesi46 Bende 10 haftalık gittiğim de kıza benzetiyorum dedi ama benim aklımda hala bir şüphe var çok erken sonuç olarak ama eşim sağolsun başladı şimdiden prensesim diye sevmeye ama ben %50 %50 bir ihtimal olarak görüyorum
AdenEva Durununannesi46 ben 12. Haftada gittiğimde doktor cinsiyeti belli gibi öğrenmek ister misin dedi ama ben doğuma kadar öğrenmeyi düşünmüyorum 🙊 12. Hafta gibi belki doktor tahminde bulunabilir ama 16. Da kesin belli oluyor
Berlaysgl Durununannesi46 Ben en son tam 10+6 iken gittim sormadım zaten küçük diye doktorumda bir sonraki kontrol cinsiyette belli olur dedi söylemedi yani belkide daha küçüktü anlamadı🥰
Durununannesi46 Berlaysgl benimki direkt söyledi tahminimi söyleyeyim erkek dedi. Çok hareketliydi el salladı ayakları durmuyordu. Çok duygulandım 🥺
annesi_ Durununannesi46 Benimde 10+6 haftada kız dedi 26 haftalık oldum hala kız bazı Doktorlar anlıyo zaten ama emin olamayanda var yani oyüzden söylemiyolar benim doktorum tahmininde yanılmadı 😄😄
Lulikli Durununannesi46 benimki yaptı canım kız tahmin etti cihaz ve doktor tecrübesiyle tahminlerin tuttuğunu duymuştum ama bilemeyeceğim kesin bi sonraki randevuda dedi 😊
Mom872 Nur6102 çok nazlı çıktı bizim bebekler benim ki birinde bağdaş kurmuşdu, birinde arkasını dönmüştü, birinde de çok fazla hareket ettiği için göremedi, en son gittiğimde de doktor artık detaylı ultrason da net bi şekilde öğrenirsin dedi 😂