tugbadugan0000 Günaydın kızlar doğum yaklaştıkça sizdede heyecan oluyor mu günler azaldıkça çok mutlu oluyorum son 34 🥰😍
Cicekkiz1 tugbadugan0000 ben de cok heyecanlıyım ya😍 Bian önce sağlıkla kavuşmak istiyorum yavruma🤲😊 son 55 bizim de
miracinannesi1 tugbadugan0000 bizimde son 23 bir an önce doğurmak istiyorum hurma yürüyüş hareket squat ne varsa yapıyorum ama yine de o ne zaman isterse o zaman gelecek 💕
Elifkalacos Galiba ben gidiciyim gibi bel ağrım var şiddetli kasıklarım da da ağrı başladı🤦🏻♀️ kızlarrr dua edin hayırlsyla kurtulalım sağlıkla 🤲🏻
Elifkalacos A-A-K Dr la konuştum kasıklarda hissedersen şiddetli kasılma olursa haber ver dedi dakika ya göre takip et diyor. Yaklaştığı için yalancı da olabilir dedi 🤷🏻♀️ ama sanrm yakın gibi hissediyorum 🥲
tupikbebiskom Elifkalacos Doktora nasil haber vericeksiniz bi durum olduugunda hastaneden dogum icin cagirmiyolar mi doktoru
A-A-K @Elifkalacos ay inşallah bende yakın gibi hissediyorum bel agrım çok var umarım yanılmıyorumdur
Elifkalacos A-A-K İlk gebeliğim 37+6 dayız göktuğumuz geliyor hayırsyla insallah 💙 sizin miniğin cinsiyeti nedir kaçıncı haftadasnz artık sabırsızlanıyorum valla böyle zor gelsin artık uzun oldu 😁
A-A-K @Elifkalacos bizim de ilk gebelık bizim de erkek Salih erenimiz olacak inşallah sabırsızlıkla beklıyoruz ben bir de çalışıyordum izne ayrıldım suan doğum iznımden gidiyor o yüzden hemen olsun onunla vakıt geçireyim en azından 😕
Elifkalacos A-A-K Maşallah adi ile yaşasın bahtı güzel olsun. rabbim sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🧿
Elifkalacos Mervewy1 Evet öyle diyorlar ama bizimki kıpır kıpır hele gece yatıyorm bir tarafa geçiyor uyutmuyor 🤷🏻♀️