zeynep5627 hele o gerinmesi yok muuu allahim 🥰 dun aksamdan beri hareket hissetmiyorum ama insallah delirmem 😂

@tugbao aynen çok iyi bilirim 😅 tatlı bişeyler yiyip sola yatın öyle hissedersiniz belki uyuyordur 😍

zeynep5627 valla calisiyorum oyle bisey mumkun degil su an. tatliyi da sevmiyor prenses. istedigim kadar yiyim hareket etmiyo tatli yiyince. ya yorulcam ya acikicam anca oyle 😔

@tugbao su için bol bol benim kız da suyu çok sever su içtiğim zaman çok mutlu oluyor

zeynep5627 yaaaa🧿 maşallah maşallah maşallah ben ne zaman oğlumu böyle gorumcem 🥺

zeynep5627 bizde 29 haftalık olduk ama asla yüzünü göstermiyor🙈 rahim duvarının arkasına saklanıyor bi eliylede görünen kısmını kapatıyor minik adam🥰

Kızlar bende 27 haftalıgım :) dün bebeğin eşi bir cm aşağıda dedi doktor ama korkulacak bir şey olmadığını da söyledi ama yine de insan tedirgin oluyor siz yaşadınız mı böyle bir şey

@Mervenurns hayır canım yaşamadım ama çok fazla aşağıda olsa zaten söylerdi o zaman biraz riskli korkulacak kadar aşağıda değil demek ki içini ferah tut 🥰

zeynep5627 gunde 5 litre iciyorumdur herhalde 😂 benimki ters, huysuz bisey sanirim teyzesi. doktorum da oyle soyluyo. bakalim neyle karsilascaz 😁

@tugbao aman sağlıklı olsun da gerisinin pek bir önemi yok annesi 😙

zeynep5627 merdiven inip ciktik kipir kipiriz. saglikla kucagimiza alalim insallah kizlarimizi 🥰

zeynep5627 bizde bugün 29 hafta olduk bilmiyorum pozisyon almaya başlıyor mu artık , salı kontrolüm var karantinadaydım uzun zaman gidemedim kızımı görmeye çok heyecanlıyım 😬😬

@ay-se çok geçmiş olsun kızınızda sizi merak etmiştir şimdi o da görünce sevinir 😇