Obsesifk Pnrmhmmd benimde bebiş sağ tarafta şuan baya hareketli heralde ben şimdilik ağrı sancı olarak hissediyorum tam kemiğin orda 17 haftalık 😊 had hadi bebiş geliyor tatlı heyecanlar bunlar 😊😊
Faydemir16 Pnrmhmmd benim sancılar hafifledi sanki uykumda geldi yine kandırıo beni galiba sancılar 😣
Lavieenrose_ gerçek sancıda herkesn aynıdır bence 😀 senin bebek harektlendiği için tuvalete gidiyosndr sık sık
Pnrmhmmd Lavieenrose_ bilmiyorum herkesin anlattığı farklı oluyor o yüzden ağrı eşiği farklıdır dedim kimi çığlık çığlığa kimi de normal ağrıyla gittim diyor
Pnrmhmmd Faydemir16 aynen aynen benimde öyle neden oldu anlamadım hiç böyle saatlerce aşırı aşırı hareket etmezdi
Lavieenrose_ Pnrmhmmd Bende bağıra bilirdm ama yapmadm o çığlık atanlar biraz abartıyo, ne? sık disini otur aşşağıya çek sancını 😁
Pnrmhmmd Lavieenrose_ aynen devlette bi acile gittim kadını çığlık çığlığa getirdiler nasıl korkmuştum çığlık değil resmen böğürmeydi😢🤤🤤🤤
Mommy Pnrmhmmd artıyor mu ağrı sancı sürelerin canım ayy çok heycanlandım Doğum falan olursa mutlaka yaz merakta bırakma bizi 😍
Pnrmhmmd Mommy valla bu saat oldu uyumadım daha yatınca bel çevrem ve kaşıklarım çok ağrıyor karnım sertleşiyor bende oturdum artık bekliyorum ne bekliyosam🤣🤣
Pnrmhmmd Faydemir16 evet biraz geçti ama karnımdaki kasılmalar devam ediyor nefes alamıyorum eşim 10 da gelecek acile gitcem alt tarafında sızlıyor başım çok ağrıyor sanki tansiyonum cikti hissediyorum uyudum ama geçmedi bugün