Sevtugm aminnn, Allah herkesin işini kolaylaştırsın. Benim bi tane var ama kocaman 9 cm. Sağ tarafım daha şiş. Hatta gebeliğin başlarında çok şiddetli myom dejenerasyonu denilen bi ağrı bile yaşadım bi hafta kadar. Ama geçti gitti, 37.haftaya yaklaştık şükür arada zorluk, baskı, ağrı vs derken geçiyor zaman. Zihninizi oraya odaklamayın evet vücudunuzu dinleyin, çok dikkatli olun ama her ağrı her sorun başınıza kötü bi şey gelmesi anlamını taşımıyor. Doktor çok önemli gerçekten, açıklayıcı ve iç rahatlatıcı bi doktora denk gelirsiniz inşallah 🙏🏻 bana da iki doktor kesinlikle normal doğum yapamazsın, kanama riskine karşın tam teşekküllü bir hastanede doğum yapmalısın dedi, bu ısrarla normal doğum diyor 🤷🏻♀️ Yani bu süreç tüm zorluklarına rağmen çok güzel bir yol o yüzden güzel hatırlamak için sakince geçirmek lazım. Bir de temiz evden beslenme gerçekten çok önemli. Ben çok zor geçirdim ilk 4 ayı bulantı, isteksizlik. Dışarıdan çok yediğim de oldu, paketli gıda tükettiğim de ama şimdiki aklım olsa daha dikkat eder çok sık yemezdim. Allah hepimize sağlıkla ve huzurla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin 💕