Ezgi-221 meral1924 meral1924 teyzem kaldı ama eşim annem kayınvalidem hepsi yatana kadar yanımdaydı kimse karışmıyor özelde
Ezgi-221 Seydacann benim miyomlarım alınmadı canım çünkü yerleri çok tehlikeli ve rahmi dısarı almak istemi doktorum hem kesi cok büyük olur hemde kanamadan rahmi kaybede biliriz dedi daha sonraya bırakıldı
Ezgi-221 meri2021 evt alıyolar seni hazırladıktan sonra eşin geliyo yanın ve bebek çıkıyo muhteşem bişey eşimle birlikde odaya döndük bebegimiz eşim ve ben
Yagmurbozkurt Ezgi-221 çok güzel ben de salı günü sezeryana alıncam mutlaka yanında bulunsun hastane çantama şunu koy dediğin bişey var mı? Hazırladım hastane çantamı ama belki eksik bişey vardır.
Asiyeclk Ezgi-221 Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsğn inşallah ☺️ bende de myom var yarın sezaryan doğumum olacak inşallah ameliyat sırasında sizin myomlarınız alındı mı ?
evlatkokusu0806 Ezgi-221 yaa inşallah sağlıkla kucagıma alırım bende sarılık olmaması için sadece emzirmek yetiyor mu
Pelit7 Ezgi-221 Benim de işte düşündükçe ağlayasım geliyor saçma sapan şeyler düşünüyorum umut oldunuz inşallah bizlerde sizin gibi atlatırız çok teşekkürler iyi dilekleriniz için sevgiyle kalın🌸❤️
Edanurkeles Ezgi-221 tebrik ederim öncelikle gözünüz Aydın ☺️ Sezaryen de süt hemen gelmiyor diyorlardı bunun için ne yaptınız bilgi verir misiniz lütfen bende sezaryen düşünüyorum
Ezgi-221 Edanurkeles geliyo canım ama az doyurmuyor bebegi minik şırıngayla ek olarak besledim mamayla kilo kaybı yasamaya başlamasın die bide sürekli masaj yapıyorum hem emziriyorum şuan 2 saat de bir hemde ek mama veriyorum damla damla