DEFNE27 Kızlar 30.haftamdayim bebeğim kilosu 1330 gram sizce iyimi çok canımı sıktım 30 . Haftada herkes diyor zayıf kalmış bebeğin bebeğimin karnimda kilo alması için ne yemeliyim?
Melikemreclk DEFNE27 son aylar son haftalar çok kilo aliniomus diye biliyorum bence takma kafana daha varmış doğumuna illaki alicak
Ayssunn DEFNE27 31+6da bebeğim 1856 gramdı bence alır kilo milleti takma doktorun iyi dediyse iyidir :)
DEFNE27 Hulyaaaa tesekkurler cnm muz ve kaşar peynir ha bire yiyorum 1 haftdr için dışım muz koktu resmen🤣
DEFNE27 Melismercan bilmiuorum ya cnm 1 buçuk olması lazm diyorlar hep .teşekkür ediyorum azda olsa içim rahatladi umarım herşey yolunda gider hepimiz için🙏
Omerhatice DEFNE27 zayıf değil bence normal 30 da 1350 gayet iyi bence 31 de benim bebeğim 1.850 kg idi ama 10 gün önde gidiyor demişti doktor.. Yani 1500 yada 1600 olması gerekiyor demişti norml haftasında olması için.. o yuzden sizinkidr normal bence.. üzmeyin kendinizi ceviz muz bal karıştırın yiyin.. kadar li tost yiyin ceviz fındık kuru üzüm yiyin ve sade soda için ☺
DEFNE27 Omerhatice teskekrler cnm gerçekten için rahatladı bu cvplarla herkes aaa bebeğin çok zayf kalmış dogururrsan rezil olursan vs cümleler kafam çok karışmıştı teşekkürler 🙏💕
Elifim_17 Omerhatice bence her doktor farkli söylüyor benimde 32.haftada 1860 kiloydu doktorum ne önde gidiyor nede geride ucu ucuna biraz minyon bbi bebek dedi. Dedim benden de minyon cikar zaten 😄 ultrasonda asagi yukari yanilma pati oluyor doktorlarin dedigi kilo da olmuyorlar bebisler merak etmeyin kilo cok onemli degil saglikli olsunlar yeter .
Melismercan DEFNE27 bende onun hafta kilo takibi var şuan tam iyi gidiyorsun fotoğraf eklemeye çalıştım ama beceremedim
Busrayilmaz2 DEFNE27 Canim benim alakası yok depodan alıyor bebek banada öyle diyorlar sürekli yiyorum bu hafta 40 gram almış kafama zerre takmadım 33+1 de 2.170 gramdi 3 kg doğsa yeter yani doktorun olumsuz bir şey dedimi demediyse sorun yok ha 5 kilo doğmuş ha 3 önemli olan sağlıklı olsun kilo almamış diyenlerde hamilelerle nasıl konuşacağını bilmiyor gerçekten benim bir ara haftada 400 gram almıştı şok oldum sonraki hafta kaşar muz bol yedim 100 gram sonraki hafta daha da çok yedim 40 gram almış bu ne len dedim bunumu takicam bazen almaya oluyorlar 38+2 de dogurturuz dedi doktorum 33+5 şuanda var 1 ay doğuma zerre takmıyorum sağlıkla gelsinler inşallah 🥰😍❤️🥳🤣sende öyle dusun
Hulyaaaa DEFNE27 Kabız olursun cnm muza.cok da abanma.gunde bitane yeter. Ceviz süt ürünü, bunları da tüket. Ben bu şekilde beslendim oğlum 33 hafta 3000 kilo doğdu . Şuan kızıma hamileym 29 haftalık. Oda 28 haftalıkken 1370 Gramdi bakalım nasıl olck
Susis47 DEFNE27 kilosu gayet normal 1300 ve üstü olması gerekiyor 30.haftada asıl bundan sonra kilo alımı hızlanıyor
Sibel93 DEFNE27 benim de 32 hafta 1700 dedi bnde kafaya taktım zayf dye tabi sağlıklı olması en önmlisi. Bnde araştırdım muz, kaşar peyniri, ceviz, süt, maden suyu iyi geliyor dye duydum iki gündür hepsini yiyorum 😁
DEFNE27 Sibel93 evet cnm bende muza adapta ettim kendimi resmen sonra dedim bence bu kadar stres etmemeliyim diye sonuçta 9 hafta var daha 🙏☺️
Sevilss DEFNE27 O nasıl çirkin bir söylem zayıf doğarsa rezil olmak nedir ya genetik diye bir şey var her şeyden önce doktorlar bebek anne karnına düştüğünde genil faktörlerden dolayı doğacağı kilo boyu bile bellidir diyor oturur aşırı şekerli kalciyumlu şeyler tüketirsen illaki etkilenir diyorlar. Sağlığı yerinde olsun bebeğin kilosu ay takip programına göre normal bakarsan başka programlara görürsün . Ayrıca kız ve erkekte fark ediyor kilo boy. Hamile ve lohusa insanlarla salak salak konuşanlardan nefret ediyorum. Bende hep zayıfım hamile kaldım kilo aldım diye ohlanan insanlar var ya bide yüzüme oh sende kilo adın diyorlar düşün yani. O yüzden takma milleti
Sibel93 DEFNE27 kenslkle öyle bebeğin sağlıklı ise takma kafana bende iki gündür taktım sonra dedim sağlığı iyi olsun da birde dedikleri gbi son hafta hep kilo artışı oluyormş o yüzden vaktimiz daha var o zamana kadar sağlıklı beslenelim biz gerisi allahtan. Sağlıkla kucağımıza alırız tüm anneler inşallah. Erken doğum korkusu oluştu bnde de hareket etse acaba sancı mı gelecek diye diken üstündeyim Bi yandan muz yiyorum 🤣 içim dışım benm de muz oldu Valahi
Ayssunn DEFNE27 tabi ki son aylar daha çok almaya başlıyorlarmış :) ben 28de gittiğim de 1080gramdı işte 31+6da 1856 olmuş düşün 🤔 şimdi daha hızlı alıcaktır
BeybininAnasi DEFNE27 her sabah aç karna hünnap keçiboynuzu özü 👍🏻👍🏻👍🏻 Bunu da o kadar çok yere yazdım ki gören de beni hünnap’ın sahibi sanacak 🤣🤣 ama napayım bende işe yaradı, inşallah herkeste işe yarar diye paylaşmak istiyorum 🤣🤣
DEFNE27 BeybininAnasi doğrudur cnm keçiboynuzu çok faydalı diye duydum bebeğe deneyeceğim teşekkür ediyorum 🙏
Melikemreclk BeybininAnasi Bende ilk üç ay yedim doktorum önerdi sonradan bıraktın gina geldi ama ben ilk oncesinde çok önlem aldım çok sağlıklı beslendim şimdide öleyim salmadim ama fazla takmiiom🤣🤣