yagmur_vera serpilfethullah Aa afedersiniz düşünemedim. Gözünüz aydın olsun. Rabbim sizi birbirinize bağışlasın inşallah ömür boyu🙏🌸Memnun muydunuz Burcu hanımdan ?
ipek-13 serpilfethullah Bende Burcu hanıma gidiyorum. Haftasonu doğumum olucak. Birçok riskten dolayı bizi sezeryan doğuma yönlendirdi. Siz doğumu Burcu hanımla mı yaptınız ? Nasıldı memnun kalmışmıydınız?
serpilfethullah yagmur_vera saol canm pek mennun degildim cok iyi biri ama bn ultrason fotoğraflrini düzgn cikartamiyor diye birakmistim özgür beye gidecektim ona gidemedn bebeğim doğdu ama özgür beyi herkes övüyor
yagmur_vera Gkc123 İncirliovanın neresinde oturuyorsunuz? Gerçi daha tam keşfedemedim buraları ama ? 😇☺️
yagmur_vera serpilfethullah Anladım canım. Serin sıkıntı fotoğraf ise benim için sorun teşkil etmez o zaman Burcu hanıma devam☺️☺️
Gizem_izmir Tweety1 amin inşallah esat doktora gidicektim bende iyi bir doktormus vazgeçtim sonradan kendi muaynesi olduğu için fiyat yüksek geldi biraz egemed korcan soya doktora gidiyorum 😊
Gizem_izmir Tweety1 yani memnun sayılarım eh iste diyelim 😀 söke küçük yer doktor seçeneğide fazla yok.
Prensesiminyolculugu Tweety1 Korcan soyaya bende gittim asla memnun kalmadım çok yetersiz kalıyor tavırlarını da sevmedim kesinlikle tavsiye etmiyorum