Angela Tweety1 pek bilmiyorum ben buraları. Konak ne taraf onu bile bilmem :) hangi doktora gidiyorsunuz
Tweety1 Angela nerelisinz aslen bende rizeliyim normalde 3 yıldır Söke’de yaşıyorum 26 yaşındayim ☺️ Konak mahallesi merkezde kalıyor çarşıya yakın ben Esat çaliga gidiyorum siz 🥰
Angela Tweety1 Ben Urfaliyim ama Kuşadası’nda büyüdüm. Valla devlete gidiyorum ozellerde bile düzgün doktor yok. Bi tek esat bey iyi onu biliyorum ama dogumuma az kaldı artık gidemem başka doktora
ElisaDuru aryasmommy çalışıyor musunuz nerelisiniz neler yaparsın ben bu ara hamileliği bahane ettim sanırım biraz 😃 çalışmıyorum evde takılıyoruz bebişi büyütüyorum😂 26 yaşımdayım sen ?
yagmur_vera serpilfethullah Aa afedersiniz düşünemedim. Gözünüz aydın olsun. Rabbim sizi birbirinize bağışlasın inşallah ömür boyu🙏🌸Memnun muydunuz Burcu hanımdan ?
ipek-13 serpilfethullah Bende Burcu hanıma gidiyorum. Haftasonu doğumum olucak. Birçok riskten dolayı bizi sezeryan doğuma yönlendirdi. Siz doğumu Burcu hanımla mı yaptınız ? Nasıldı memnun kalmışmıydınız?