Ouzc aryasmommy golf, yesilcam eski cafe. Bulvarda bi tur atıp havuzun kenarında otururduk. İlçeleri de güzeldir aydın in Atcaya falan kahvaltıya giderdik. Ancak sıcağı çok zor İzmir de yaşamama rağmen aydının sıcağı bana cokk fena gelirdi. 😊
ElisaDuru aryasmommy çalışıyor musunuz nerelisiniz neler yaparsın ben bu ara hamileliği bahane ettim sanırım biraz 😃 çalışmıyorum evde takılıyoruz bebişi büyütüyorum😂 26 yaşımdayım sen ?
aryasmommy ElisaDuru 24 yaşındayım ingilizce öğretmeniyim ama çalışmıyorum bebiş olunca bende yerimden kalkamıyorum ya 😂
aryasmommy ElisaDuru yaaa çok tatlısınız maşallah.Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz biz 19.haftamızdayız henüz öğrenemedik uyuyor hep😂
Angela Tweety1 Ben Urfaliyim ama Kuşadası’nda büyüdüm. Valla devlete gidiyorum ozellerde bile düzgün doktor yok. Bi tek esat bey iyi onu biliyorum ama dogumuma az kaldı artık gidemem başka doktora
ElisaDuru aryasmommy aynen bendee çalışıyordum başlarda çok mide bulantım oldu sürekli izin de olmuyor suan dinlenmedeyiz artık ilerde inşallah😃
ElisaDuru aryasmommy sizin de mi kız acaba ben 19+5 de öğrendim ilk erkek gibi gelişimine göre ama bacak arası görünmüyor dediler. Artık 5. Ay oluyordu medinovada da Burcu hanım söyledi kız diye sonra birkaç doktora daha gittim onlarda kız dedi öyle kesinleşmiş oldu 😃sen de bu haftalarda öğrenirsin artık
Gkc123 yagmur_vera inşallah ben beklerim gelebilirseniz bir kahve çay içmeye 🍀büyüksünüz sanırım benden ablam olursunuz buralardaki 😊
aryasmommy ElisaDuru bilemiyorum ki bi tahminde bulunmadılar ama hep uyuyor bi uyansa görücez eve geliyorum uyanıyor😂
ElisaDuru aryasmommy çikolata meyve suyu ye yarım saat sonra tekrar bakalım demişti doktor bana benimki de uyanmıyordu baya tok git şekerli seyler ye ama randavuya girmeden 10 dk önce falan evden çıkarken yiyince uyanıp muayene ye kadar tekrar uyuyor😂