yagmur_vera aryasmommy Aslen Gaziantepliyim, ailemle Antalya’da yaşıyordum, evlenince okul nedeni ile Afyona yerleşmiştim. Buraya da Afyondan taşındık eşimin işi nedeni ile.
aryasmommy yagmur_vera Antalya da yakın aslında ailenizle gidip gelirsiniz.Benim ailem çok uzak Elazığ Aydında kimsem yok.
gozde3592 yagmur_vera aydın çok güzeldir o kötü konuşanlara hiç kulak verme ben izmirliyim aydında okudum ablam sökeye gelin gitti allah nasip ederse seneye tayin çıkarsa aydına gelmek istiyoruz ..biraz zaman tanı eminim aydını seveceksin
yagmur_vera aryasmommy Ya gidiyoruz ve burada da bir iki arkadaşımız vardı zaten. Ayrıca taşındığım binada da çok şükür güzel komşularım oldu. Ee bir de benim ikinci hamileliğim. 15,5 aylık bir kızım var. Bir şekilde geçiyor zaman. 🥰
aryasmommy yagmur_vera maşallah canım sen benden iyisin benim ilk bebek bide komşularımda hiç yok yeni bina muhabbeti pek sevmiyorlar ben memelekete geldim okadar bunaldım ki şimdi yine Aydına dönücem rüyalarıma giriyor😂
yagmur_vera aryasmommy Nasip olursa tanışırız bir gün 🥰 İnşallah siz de iyi insanlarla karşılaşırsınız 🙏🤍
ElisaDuru yagmur_vera aydın da mı yaşıyorsunuz şuan sizde aslında aydınlılar fazla sıcak kanlı olur 😂
aryasmommy dakpinar- ya evet aslında pazara gidiyorum esnaf felan çok sıcak ama komşularım yani bizim mahalle heralde biraz resmi🙂
ElisaDuru aryasmommy merhabalar Aydın merkezdeyim bende aydın postunu görünce girdim hemen siz neresindesiniz😃