Prensesiminyolculugu Gizem_izmir aynen canim aşağıda yazdım bak nedenini insanı azarlar gibi davranamaz özele boşuna mı gidiyoruz bir cinsiyet sordum diye afra tafta yaptı bana görmen lazım
Tweety1 Prensesiminyolculugu Prensesiminyolculugu şuan hangi doktora gidiyorsunuz peki valla kötü şeyler yasamissinz doktor önemli gerçekten ya
Prensesiminyolculugu Tweety1 şuan Aydın’a gidiyorum merkezde Leylant Ova Demirtaş kendi muayenesi var hastane olarakta Medinova ile anlaşmalı doğum orda olacak okadar memnunum ki masallah çok iyi bir doktor cihazlarıda baya iyi
Prensesiminyolculugu Gizem_izmir hayır onu da geçtim bu şekilde mi söylenir yani insan arar bir açıklama düzgün bir şekilde
Gizem_izmir Tweety1 vallaha dönücem gibi 🤣çünkü doğuma korcan girse o suratını görsem karşımda doğurabilir miyim bilmiyorum 🤣🤣🤣🤣
Prensesiminyolculugu Tweety1 ah canım bilsem gidermiydim didimde de doktor yok nasıl bir yer anlamadım 🤣
Gizem_izmir Tweety1 izmirden gelin geldim ben sökeye ufacık bir yer birşey yok bi novada var o kadar alıştım bende sayılır 1 sene oldu 🤣
Prensesiminyolculugu Gizem_izmir çünkü burda doktor yok özel hastane yok ve en yakın özel hastane orasi vardı bende nerden bilim gittim dersimi aldım 🤣